Przysiągłbym że Cartoon Network niedługo zmieni nazwę na "Ben Network" co przełącze to bez przerwy musi być Ben 10 i tak do znudzenia. Jakby na Cartoonie nie było innych kreskówek.
Oklepany scenariusz, bazujący na sprawdzonych chwytach które już się widziało wiele razy, a serial puszczany non stop w blogu "Kreskówka Dnia" szybko się znudzi i zniknie tak szybko jak się pojawił, ustępując miejsca następnym nudnym kreskówkom z coraz to gorszą kreską...
Wiesz, jeśli na Cartoonie coś jest Kroesówką dnia, to znaczy, że wybrali to widzowie i chcą oni to oglądać... ;/
Jeśli nie znasz zasad to się nie wypowiadaj na ten temat... ;/
A jeśli nie chcesz Bena oglądać, to głosuj na Chojraka, lub inne badziewie, które od kilku lat leci w telewizji nie ustępując miejsca takim kroeskówką jak Ben10... ;/
Nie wyszło Ci, inne, o wiele lepsze kreskówki, nie lecą już od kilku lat, bo ustępują miejsca takim gniotom.
No cóż dziecinna bajeczka... Ale i tak mi się podoba, przez sentyment do jednego Bena, zresztą w wakacje moja kuzynka i tak tylko to oglądała więc ja też nie miałam zbyt wile do gadania (jej dom).
No, jak ktoś woli, to może sobie pooglądać "Leniuchowo" na Jetix... Jak tylko słyszę piosenkę z tego czegoś to zaczynam mieć odruchy wymiotne...