PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=317378}

Ben 10

2005 - 2008
6,4 5,5 tys. ocen
6,4 10 1 5494
6,0 2 krytyków
Ben 10
powrót do forum serialu Ben 10

Przysiągłbym że Cartoon Network niedługo zmieni nazwę na "Ben Network" co przełącze to bez przerwy musi być Ben 10 i tak do znudzenia. Jakby na Cartoonie nie było innych kreskówek.
Oklepany scenariusz, bazujący na sprawdzonych chwytach które już się widziało wiele razy, a serial puszczany non stop w blogu "Kreskówka Dnia" szybko się znudzi i zniknie tak szybko jak się pojawił, ustępując miejsca następnym nudnym kreskówkom z coraz to gorszą kreską...

akira894

Wiesz, jeśli na Cartoonie coś jest Kroesówką dnia, to znaczy, że wybrali to widzowie i chcą oni to oglądać... ;/
Jeśli nie znasz zasad to się nie wypowiadaj na ten temat... ;/
A jeśli nie chcesz Bena oglądać, to głosuj na Chojraka, lub inne badziewie, które od kilku lat leci w telewizji nie ustępując miejsca takim kroeskówką jak Ben10... ;/

emO_o

Nie wyszło Ci, inne, o wiele lepsze kreskówki, nie lecą już od kilku lat, bo ustępują miejsca takim gniotom.

ocenił(a) serial na 10
anulek15

No cóż dziecinna bajeczka... Ale i tak mi się podoba, przez sentyment do jednego Bena, zresztą w wakacje moja kuzynka i tak tylko to oglądała więc ja też nie miałam zbyt wile do gadania (jej dom).
No, jak ktoś woli, to może sobie pooglądać "Leniuchowo" na Jetix... Jak tylko słyszę piosenkę z tego czegoś to zaczynam mieć odruchy wymiotne...

emO_o

Jesli uwazasz ze Ben 10 jest lepszy od Chojrak, to nie mam wiecej pytan.

akira894

taaa jasne... a Jetix zmeni nazwę na H2O - wystarczy tylko Jetix

ocenił(a) serial na 2
piotrbrylant

Jetix też się szmaci... kiedyś ludwiczek, spiderman, a teraz odlotowe agentki, h2o i tak w kółko.

Jedyny porządny to Boomerang- ale go niestety nie mam:/