PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=691318}

Betrayal

2013 - 2014
6,7 427  ocen
6,7 10 1 427
Betrayal
powrót do forum serialu Betrayal
ocenił(a) serial na 3
ShinigamiK

premiera 6.10.2013

lunaluna

Aha, spoko ;D

lunaluna

Premiera już była, oglądalność na bardzo niskim poziomie, prawdopodobnie kilka odcinków i cancel, raczej nie ma po co się za to zabierać.

bacek180

a szkoda, bo zwiastun wydawał się ciekawy :(

ocenił(a) serial na 3
bacek180

kiedy i gdzie ta premiera już była???

bacek180

Gdzieś mi się obiło o uszy, że ma być jeden sezon tylko, więc może wyemitują całość...

ocenił(a) serial na 3
ShinigamiK

Właśnie obejrzałam 1 odc. i mogę powiedzieć, że słabiutki. 2 odc. nie zamierzam oglądać.

lunaluna

Szkoda bo trailer był niczego sobie ;\

lunaluna

Gdzie obejrzałaś?

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
lunaluna

dzięki

ocenił(a) serial na 8
ShinigamiK

Mnie się bardzo spodobał, aczkolwiek po pierwszym odcinku nie mogę się już doczekać oglądnięcia drugiego (napisy muszę mieć) a rzadko tak mam. Jednak oglądalność rzeczywiście słaba więc możliwe, że kilka odcinków i cancel. A szkoda.

ocenił(a) serial na 6
ShinigamiK

wg mnie serial świetny :) sama się broniłam, żeby nie zaczynać oglądać, bo się wciągnę, a serial anulują... nie potrafiłam. Szkoda, że to nie jest na podstawie jakiejś książki, na pewno bym taką przeczytała i nie martwiła się o serial :)

ShinigamiK

a właśnie że bardzo fajny i ciekawy serial :P żadne bla bla bla ale jest i akcja i intrygi i romanse i zdrady no i miłość Produkcja oparta na holenderskim serialu pt. "Overspel". Akcja skupia się na młodej kobiecie, która jest nieszczęśliwa w małżeństwie. Rozpoczyna burzliwy romans z prawnikiem wpływowej rodziny. Kiedy okazuje się, że jest obrońcą w sprawie o morderstwo, w której jej mąż jest oskarżycielem, wszystko wymyka się spod kontroli, doprowadzając do serii zdrad z katastrofalnymi skutkami dla wszystkich...