Premiera już była, oglądalność na bardzo niskim poziomie, prawdopodobnie kilka odcinków i cancel, raczej nie ma po co się za to zabierać.
Właśnie obejrzałam 1 odc. i mogę powiedzieć, że słabiutki. 2 odc. nie zamierzam oglądać.
Mnie się bardzo spodobał, aczkolwiek po pierwszym odcinku nie mogę się już doczekać oglądnięcia drugiego (napisy muszę mieć) a rzadko tak mam. Jednak oglądalność rzeczywiście słaba więc możliwe, że kilka odcinków i cancel. A szkoda.
wg mnie serial świetny :) sama się broniłam, żeby nie zaczynać oglądać, bo się wciągnę, a serial anulują... nie potrafiłam. Szkoda, że to nie jest na podstawie jakiejś książki, na pewno bym taką przeczytała i nie martwiła się o serial :)
a właśnie że bardzo fajny i ciekawy serial :P żadne bla bla bla ale jest i akcja i intrygi i romanse i zdrady no i miłość Produkcja oparta na holenderskim serialu pt. "Overspel". Akcja skupia się na młodej kobiecie, która jest nieszczęśliwa w małżeństwie. Rozpoczyna burzliwy romans z prawnikiem wpływowej rodziny. Kiedy okazuje się, że jest obrońcą w sprawie o morderstwo, w której jej mąż jest oskarżycielem, wszystko wymyka się spod kontroli, doprowadzając do serii zdrad z katastrofalnymi skutkami dla wszystkich...