PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435401}

Bez powrotu

In Plain Sight
2008 - 2012
7,1 700  ocen
7,1 10 1 700
Bez powrotu
powrót do forum serialu Bez powrotu

pomyslec ze USA skasowala 'the dead zone" i "the 4400" i wpuscila takie 'cos'. zenada.

ocenił(a) serial na 7
Gobblin

wybitny to on nie jest fakt , ale to już norma ze kasuje sie dobre seriale ale daje takie coś ... strasznie drażni mnie główna aktorka w tym serialu

Bene

serial w miarę dobry, coś się dzieje, powiazanie komedyjno sensacyjne - ale to już było - kolejny duet męsko/damski podobnie jak w Lifie

jest_meksyk

The 4400 dobrym serialem??? Ile wy macie lat, ludzie??? 10???

Nightmarine

podałem przykłady seriali ze stacji USA, które zostały anulowane i na ich miejsce wskoczył In Plain Sight. Serial jest tragiczny i wymienione dwa seriale biją go na głowę. To nie jest forum o The 4400, wejdź sobie na inny temat i tam wylej swoje żale jaki to jest "dobry" serial dla "maluchów".

ocenił(a) serial na 7
Gobblin

muszę przyznać ze jak dla mnie serial się rozkręcił , coraz lepiej mi się go ogląda 2 sezon jest bardzo dobry .

ocenił(a) serial na 7
Gobblin

Pierwsze odcinki nie zachęcały, ale serial stopniowo się rozkręcał. Drugi sezon jest znakomity. Myślę, że to jedna z najlepszych produkcji serialowych. :)

Świetny humor, dużo akcji, ciekawe przypadki - czego więcej chcieć? :)

Campbells

a wie ktos moze czy bedzie 3 sezon??Bo ja dopiero zaczynam ogladac 2 sezon

teramisu

Tak, będzie 3. sezon.

Gobblin

Dzięki za odpowiedź:)
Czyli do następnego roku jak co trzeba czekać na 3 sezon

Campbells

zgadzam sie serial sie caly czas rozkrecal - i mnie jakos pierwsze odcinki nie zniechecily
co 4400 to mnei np on nie wciagnal a lubie sf [taka poniekad glupkowata eureke obejrzalem cala bo cos w niej bylo :P]

ps
w tym serialu pewnie glowna aktorka mnie pociaga :P

ocenił(a) serial na 9
Gobblin

Od początku mi się podoba, a im dalej tym robi się lepszy.