Jestem nieziemsko rozczarowana.
DOPIERO jakiś czas temu dowiedziałam się, że ten serial emitują w TVNie!
Nie rozumiem, dlaczego jakieś słabe filmy nagłaśnia się do granic możliwości a seriale nie. Nie widziałam żadnej reklamy, podobnie było z Six Feet Under. Prison Break miał taką kompanię w polsacie, że ten cały miller to mi z lodówki wychodził... Nie rozumiem postawy TVNu.
ten cały miller to mi z lodówki wychodził <lol>
Ja tez przypadkiem na niego trafilam, ale na szczescie w miare wczesnie...
Miałem szczęście i natrafiłem na zapowiedź pierwszego odcinka 1 sezonu. Ale musze przyznać, że kilka krótkich spotów to za mało. Pora emisji tez nieszczególna. Było kilka prób zmiany godziny emisji na ok. godz. 22, ale widocznie oglądalność nie wzrosła tak bardzo jak przewidywano i wrócili do nocnych emisji. Prawdę mówiąc mało kto w ogóle kojarzy ten serial:-(. Zainteresowałem kilka osób tym serialem, ale na początku zawsze było trudno, dla każdego ten serial był totalnym ?No Name?.
masz absolutną rację , a zauważ ile reklamują tego cholernego swiadka koronnego i serial odwróceni? BO TVN NIE MYŚLI . Six feet under bije na głowe te seriale polsatu a bynajmniej im dorównuje ,podobnie z bez skazy .
wydaje mi się ze tvn ma taką politykę czyli są nastawieni na komercję , na to co chce widzieć większosc ludzi , zwykli ludzie . tvn-owi wydaje się chyba ze nikt by nie chcial oglądacscen z cięciem twarzy i innymi podobnymi. kiedys juz pisałem artykul na ten temat . zastanawia mnei dlaczego tyle reklamują magdę M i odwróconych? dlatego bo chcą w tych godzinach odebrać oglądalnosc polsatowi.
gdyby nagle okazało sie ze 10 milionów polaków ogląda nip tuck to by taką reklame zrobili ze szok.
Ja akurat przeczytałem w gazecie o tym zanim zaczęli go puszczać, ale gdyby nie to, zapewne nie wiedziałbym do dzisiaj. Zresztą i tak tego na TVN-ie nie oglądam. Nie o takiej porze.
Poza tym TVN jakoś nie dba o seriale jak Polsat. Właściwie tylko "Rodzina Soprano" miała dobrą reklamę (z początku, bo potem jakoś dziwnie ten serial olali i już później to TVNsiedem go puszczało). Że "Sześć stóp pod ziemią" nie reklamowali aż tak to się nie dziwię, bo on w żadnym kraju nie odniósł wielkiego sukcesu, ale "Bez skazy" jest bardzo popularne, więc trochę dziwi mnie ta postawa...