PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6200
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

Utknelam

ocenił(a) serial na 8

Nie mam telewizji (pozatym nie wiem nawet czy to mialo by sens na dzien dzisiejszy) i oglada(la)m nip do 4 sezonu, niestety tu slad sie urywa i nigdzie nie mozna dostac ani z napisami ani po francusku (co by mi tez nie przeszkadzalo). Ogladanie po angielsku bedzie mnie kosztowac wiele wysilku i niezrozumienia :( Ma ktos namiary na sciagniecie napisow, czy dvd, cokolwiek?

ocenił(a) serial na 9
quandzia

Ja tez szukam tego serialu aby sciagnac lub obejrzec online...ale koniecznie z napisami lub lektorem...

quandzia

www scs pl /serial,bez-skazy-nip-tuck.html

do 6 sez. oryginal, lektor, napisy :)

ocenił(a) serial na 8
glakruszyna

Jestes CUDOWNA!!
Niech Ci Bog wynagrodzi :))

quandzia

Anytime :) tylko niestety nie ma juz scs... :(

ocenił(a) serial na 8
glakruszyna

Nie tracmy nadzieji! Moze przywroca :)

quandzia

Oj czekam i ja. Poki co netflix atakuje bo nie ma gdzie ogladac ;) mam nadzieje, ze zdazylas bez skazy obejrzec ;)

ocenił(a) serial na 8
glakruszyna

O, nie znalam-musze obczaic. Tak nip obejrzalam ale pod koniec zaniechalam-strasznie sie stoczyl 囧

ocenił(a) serial na 10
quandzia

Na torr entach masz...
kat. cr /nip-tuck-seasons-1-7-t7464092.html

usuń spacje

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Po angielsku, a ja prosilam z napisami :)

ocenił(a) serial na 10
quandzia

Nie ma tego nigdzie on line, więc musisz sobie to ściągnąć. Potem pobierasz program do napisów typu napi projekt i masz po polsku. Jeśli nie wyszuka Ci napisów to zawsze możesz przejrzeć sobie ich bazę(do tego też musisz mieć zainstalowany program):
napi projekt. pl/napisy16,1,1-dla-62-Bez-Skazy-%282003%29
Przejrzałem i wydaję mi się, że są do wszystkich sezonów. Wiem, że to trochę skomplikowane, ale inaczej się nie da jeśli chcesz obejrzeć do końca ten serial. Sam ostatnio szukałem i na najpopularniejszych stronach on line odcinki albo są po angielsku (wybiórcze po PL) albo ich w ogóle nie ma.

ocenił(a) serial na 8
pitixpl

Dziekuje za rady ale juz obejrzalam jak istnialo scs, moze komus innemu sie przyda :)