PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=325374}

Bracia i siostry

Brothers & Sisters
2006 - 2011
7,5 4,4 tys. ocen
7,5 10 1 4374
Bracia i siostry
powrót do forum serialu Bracia i siostry

i zainteresował mnie, myślę że następnych nie będę omijać;)

ocenił(a) serial na 10
MaryKate

Brawo! Widzę, że nowi fani B&S wyrastają! :) Prawda, że końcowa scena efektowna? :)

ocenił(a) serial na 10
MaryKate

bardzo zaciekawił mnie ten serial. tak interesujaca ostatnia scena :)

DoNiA

No tak trzeba przyznać, że bardzo zachęca do zobaczenia następnego odcinka:P

MaryKate

Końcowa scena mnie zasmuciła, no ale... Mimo wszystko, cudowny serial. Szkoda tylko, że tak późna emisja. Lepsze to niż nic.

violet_bunny

Czy ja wiem czy taka późna jak na obejrzenie serialu;> Myślę, ze o tej porze większość z nas szuka swojej "dobranocki" w TV :)Akurat pojawiło się wreszcie coś ciekawego na tę okoliczność i sądzę, ze wielu widzów prędzej znajdzie czas na zobaczenie serialu właśnie w takiej godzinie niż o innej porze dnia:]

ocenił(a) serial na 10
violet_bunny

Wczoraj widziałem 1 odcinek ;) Bardzo mi się spodobało ;D czekam na nowe odcinki :) a i moze mi ktos wytłumaczyc O co Jest Pokłucona Kity z matką ;) proszze o spolieryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;D Pozdrawiam

Umbrella_OC

Szczerze mówiąc, to z tego pierwszego odcinka w tej sprawie mało konkretnie sie można czegoś dowiedzieć. Była ujęta w pewnym momencie scena jednej z rozmów między Kitty i jej matką z której wynika, iż cały konflikt toczy sie o Justina - młodszego brata Kitty, a konkretny problem stanowi sytuacja z przed kilku lat, w której według matki - Kitty mogła narazić na niebezpieczeństwo Kevina, przez co ta bardzo się martwiła. Dokładnie nie zrozumiałam o co chodziło... pewnie wyjaśnią to kolejne odcinki, albo Ci co znają serial lepiej:P