Brawo! Widzę, że nowi fani B&S wyrastają! :) Prawda, że końcowa scena efektowna? :)
Końcowa scena mnie zasmuciła, no ale... Mimo wszystko, cudowny serial. Szkoda tylko, że tak późna emisja. Lepsze to niż nic.
Czy ja wiem czy taka późna jak na obejrzenie serialu;> Myślę, ze o tej porze większość z nas szuka swojej "dobranocki" w TV :)Akurat pojawiło się wreszcie coś ciekawego na tę okoliczność i sądzę, ze wielu widzów prędzej znajdzie czas na zobaczenie serialu właśnie w takiej godzinie niż o innej porze dnia:]
Wczoraj widziałem 1 odcinek ;) Bardzo mi się spodobało ;D czekam na nowe odcinki :) a i moze mi ktos wytłumaczyc O co Jest Pokłucona Kity z matką ;) proszze o spolieryyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ;D Pozdrawiam
Szczerze mówiąc, to z tego pierwszego odcinka w tej sprawie mało konkretnie sie można czegoś dowiedzieć. Była ujęta w pewnym momencie scena jednej z rozmów między Kitty i jej matką z której wynika, iż cały konflikt toczy sie o Justina - młodszego brata Kitty, a konkretny problem stanowi sytuacja z przed kilku lat, w której według matki - Kitty mogła narazić na niebezpieczeństwo Kevina, przez co ta bardzo się martwiła. Dokładnie nie zrozumiałam o co chodziło... pewnie wyjaśnią to kolejne odcinki, albo Ci co znają serial lepiej:P