PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15868
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Właśnie jestem świeżutko po oglądnieciu dwóch odcinków.

Dla mnie ciekawe się zapowiada 4 sezon. Po pierwsze mam wrażenia że wszyscy wyładniali - Betty w stroju brzyduli z grzywką na bok, nie wyglądała źle ;) A Matt też się wyrobił, w garniturze bardzo przystojnie wygląda.

Super, zachował się Daniel jak uderzył Matta :D W ogóle coraz bardziej się lubią oni, teraz jak Daniel staje w obronie Betty. W poprzednich 3 odcinkach owszem, zawsze był po jej stronie ale kurczę teraz to aż milutko :) Zaczęłam się zastanawiać nad właśnie ich kwestią, wiem - serial nie do tego zmierza, nie takie jest założenie tego filmu jakby się wydawać mogło. No ale o czymś muszą nakręcic 5,6 sezon... Ja w każdym razie nie mam nic przeciwko ;) A jeśli nie będzie tak, z miłą chęcią będę oglądać ich przyjaźń, którą im zazdroszczę ;)

Myślałam że Matt będzie surowy, i będzie się widocznie wywyższać tym że jest szefem Betty. Jednak on jest obojętny, jedynie na początku jej dawał do zrozumienia na spotkaniu że ma żal do niej.
Mam nadzieję że jej wybaczy, bo coraz bardziej się do niego przekonuję.

Wilhelmina, myślałam że to będzie Connor a tutaj taka niespodzianka- córeczka się pojawiła. Przypuszczam że detektyw nie kupił tej historyjki. Będzie się działo.

Amanda i jej chwilowo nową koleżanka, boskie hahahaha :D

A sama Betty, wciąż taka sama, początek filmu mnie rozbroił :D Ciekawe kiedy jej sciagna ten aparat, a okulary brzydkie sobie kupiła a szkoda bo pewnie znowu je będzie nosić hohoho :D

Wiecie co... opłacało się czekać tak dłuuuuuuuuuuugo na 4 sezon. Czekam z niecierpliwością na następne odcinki :):):)

A jak Wasze odczucia, opinię?

ocenił(a) serial na 8
Fructisa

Też czekałam strasznie na Betty i nie zawiodłam sie.
No więc odcinek super, Betty wygląda ładnie chociaz ja tam zawsze doceniałam jej styl ubierania się :)
Ciesze sie że Daniel "utłuk" Matta ;) zasłuzył sobie (wniosek z tego taki że zazdrość nie popłaca).
Ogólnie rzecz biorąc na razie jest ok, martwi mnie tylko ogladalność bo jeśli tak pójdzie dalej to ten sezon bedzie ostatni niestety :(
A co do odcinka 3:(UWAGA SPOILERY)
Matt zaczyna sie łamać - bardzo dobrze bo mam nadzieje że się zejdą z Betty, i czy tylko mnie sie wydaje czy Amanda będzie kręcic do Matta?!(o Matko!)
Chodzi mi o tę scene kiedy Betty pyta się Amandy co ma robić a ona patrzy sie na ciacho od Matta i odpowiada że ma iść dalej i nie przejmować sie przeszłościa ( o ile dobrze zrozumiałam bo nie miałam napisów angielskich. Fakt było by to ciekawe a znając wczesniejsze upodobania Matta kto wie....?
Ogólnie mam wrażenie że odcinek śmieszniejszy od 2 pierwszych, taki typowo w stylu Betty (cała sytuacja w restauracji czy "krzesło" Betty).
No i nie moge sie doczekac piatku, ehh ale jakos wytrzymam :D