5.01 o godz. 18:25 zostanie wyemitowany prawdopodobnie nowy odcinek. Czy może ktoś potwierdzić, że "Bulionerzy" są na nowo kręceni?
Chyba nie są kręceni. TVP po prostu zrobiła przerwę w emisji i teraz emituje to, co jej zostało. Ostatnio mieli w odcinku zimę, co oznacza, że są to odcinki kręcone albo pod koniec 2005 roku albo na początku 2006.
Od dziś w każda sobotę i niedzielę będą nie emitowane jeszcze odcinki serialu. Na pewno do odcinka 68. Nie sa to nowo nakręcone odcinki tylko to co nakręcono do roku 2006, ale TVP (nie wiemy dlaczego) tego nie pokazała.
O, znowu się spotykamy po półtora roku :) Niestety tych "nowych" odcinków oglądać nie będę, nie dla mnie soboty i niedziele przed telewizorem.
Witaj! :) Zawsze można nagrać. Ja dzisiejszy odcinek oglądałem. Całkiem fajny. Zwłaszcza końcówka ciekawa.
Musi być fajne, bo to przecież "Bulionerzy" :) A co do odcinków - może powtórzą jeszcze kiedyś, choćby na TVP Polonia :)
Nie ma co się sugerować Wikipedią. Tam każdy wpisuje co chce. Na końcu odcinków emitowanych w tej chwili widnieje rok 2006 więc nie są to nowe odcinki, a tylko te które nakręcono 2 lata temu, a TVP ich nie pokazała.
Najbardziej ciekawi mnie to czemu TVP przerwało emisje odcinków przecież serial cieszył się sporą popularnością.