PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=677507}

Burza

La Tempestad
2013
7,1 1,2 tys. ocen
7,1 10 1 1246
Burza
powrót do forum serialu Burza

Premiera w Polsce..

użytkownik usunięty

Wie ktoś może czy ta telka pojawi się w Polsce tej jesieni? Jeśli ktoś coś słyszał na ten temat lub
gdzieś czytał niech podzieli się informacjami na ten temat :) Z góry dziękuję :)

użytkownik usunięty

Od września będzie na Tv4.

ocenił(a) serial na 7

Jednak na to się zdecydowali. Ale dziwny program na wrzesień same powtórki z Polsatu mają eh. Dają to, co Polsat w wakacje, czyli miodowe lata i 13 posterunek. A z premier mają tylko ten serial. I program rozrywkowy Tata sam w domu. Jedyny plus tej telki jest taki, że ma mało odcinków.

użytkownik usunięty
dominik1989

a to potwierdzone info? :) na pewno będzie na TV4? :) z góry dzięki za info :)

ocenił(a) serial na 5

Tak wynika z podpowiedzi, które TV4 daje na facebooku. A wie ktoś co w końcu z Corazon Indomable? Będzie emitowane? A jeśli tak to od kiedy i na jakim kanale?

użytkownik usunięty
Edi13

Novela.pl podawała że jesienią będzie premiera CI, ale chyba nic z tego :)

użytkownik usunięty
Edi13

Prawdopodobnie CI nie będzie emitowane..

ocenił(a) serial na 5

Jak to??:( Jestem niepocieszona;(

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Pewnie w styczniu jakoś dadzą albo w lutym bo ta telenowela ma tylko 121 odcinków.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Jak tak można ludzi traktować?? Od maja zapowiadali CI, pisali, że wkrótce, potem, że jesienią, a jak przyszło co do czego to wpychają Levy'ego, bo chyba im się wydaje, że to nie wiadomo jaka gwiazda i zapewni im oglądalność. Nie wątpię, że ma swoich fanów, ale większość polskich fanów czekała na Corazon indomable. Jak zwykle nic sobie z ludzi nie robią:(

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Ostatnio zaczęli dawać Nie igraj z aniołem z tym aktorem. Tak jakby przygotowywali się na tą telke. Z tego, co wiem to pod telką się podpisywałem pod petycją jakąś rok temu. Więc może uznali, że tak telka ma pierwszeństwo.

użytkownik usunięty
dominik1989

Ja będę oglądał LT ze względu na aktorkę Marianę Seoane... Uwielbiam ją :)
A CI dadzą pewnie jak wyżej wspomniał dominik1989 w lutym jak skończą emisję LT :)

ocenił(a) serial na 7

Liczyłem w kalendarzu i licząc razem z świętami wychodzi w środku lutego ostatni. To licząc przerwy na święta to pod koniec lutego skończą. No i jakby dali nową to by musieli dawać 2 odcinki dziennie żeby wyrobić się do końca czerwca.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Jeszcze gotowi zrobić przerwę w telkach od lutego do września...

użytkownik usunięty
Edi13

Pewnie po emisji LT będzie powtórka Nieposkromionej miłości lub Prawdziwego uczucia :)

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

A jeśli już chodzi o petycje to pod emisją LT podpisały się 464 osoby, a CI 1178 więc niech tak TV4 nie udaje, że liczy się ze zdaniem widzów

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Może znudziły im się mega długie telenowele :)
W tym roku wychodzi tak samo jak w tamtym 2 premierowe telenowele. Jedna na TV4 i druga na TVN7. Jeszcze trzeba poczekać na Puls może też coś dadzą.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Puls wyemituje Sekret. To jest dopiero mega długa telka

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Puls uwielbia długie seriale hehe nie musi martwić się wtedy o ramówkę tak jak z Zbuntowanym aniołem. Wątpię żeby wyemitowali tego wszystkie odcinki:)

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Ja czekam co dadzą zamiast Kobiety w Lustrze :)

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Pewnie dadzą powtórki jakiegoś starocia. Kiedy ci ludzie ze stacji telewizyjnych w końcu zrozumieją, że widzowie chcą nowości, premiery prosto z Meksyku?!!
Nawet na Bałkanach i w Afryce puszczają nowe telki, a u nas ciągle stare gnioty powtarzane po raz piąty. Premiera raz w roku to stanowczo za mało.

ocenił(a) serial na 7
Edi13

No czy ja wiem. Ja bym obejrzał sobie jakąś starą telenowele np. Cud miłości, Fiorella albo coś w tym klimacie.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Cud miłości i Fiorella są na youtube z polskim lektorem. Chcę nowe telki, bo nie znam na tyle hiszpańskiego, żeby oglądać w oryginale

użytkownik usunięty
Edi13

Edi13 zgadzam się z Tobą, ja też nie rozumiem jak ludzie mogą prosić o ponowną emisję telenoweli, która była już u nas emitowana, skoro większość z nich jest dostępna w internecie z polskim lektorem. Gdyby w internecie były dostępne odcinki z polskim lektorem telenowel, które nie były u nas emitowane to oglądałabym z chęcią i wcale bym nie prosiła o emisję w tv. Tak było np. z "Diabeł wie lepiej" obejrzałam wszystkie odcinki w internecie i nie narzekam. Jakość nie była w HD ale dla mnie najważniejsze jest, że mogłam je obejrzeć z polskim lektorem. Tak więc przestańcie już prosić o powtórki, bo zapychają one tylko pasmo. W to miejsce mogli by puścić jakąś premierę a tak telewizja idzie na skróty i puszcza po raz kolejny "Zbuntowany anioł" i inne tego typu rzeczy.

ocenił(a) serial na 5

Właśnie! Ja teraz oglądam "Kobietę se stali", bo nie mam Zone Romantici i nie oglądałam jej wcześniej, ale chciałabym pooglądać jakąś nową telkę w tv. A tu jak na złość same powtórki, które można sobie w internecie obejrzeć

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Hiszpanie chyba nie wiedzą jak się robi telenowele. Że wychodzą im opery mydlane :)

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

W sumie dla mnie to nie telenowela tylko modonasukces podobny twór. Chyba Puls ma za dużą oglądalność i kombinuje co tu zrobić, żeby bardziej ludzi odstraszyć...

ocenił(a) serial na 7
Edi13

No w tym roku jest taki wybór ze ciężko się na jakąś zdecydować. No to zrobimy selekcje. TVN7 odpada bo dają o 19:00 i do tego chyba nie za dobrą telka wole obejrzeć na TV6 strażnika teksasu. Sekret odpada za dużo odcinków no to zostaje tylko Burza z TV4.

P.s Puls sobie nie popsuje oglądalności, bo są cwani i telki dało w godzinach, których i tak nikt nie ogląda. A Wieczorem dają porządne seriale, więc nic nie tracą.

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Wiesz, co kto lubi, bo Strażnika Teksasu to ja 15 lat temu oglądałam. A Łowcy skarbów czy Gwiezdne wrota do porządnych seriali też bym raczej nie zaliczyła

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Chodziło mi o te seriale, które puls daje po 20:00. Bo Arrow, 13 apostoł i te inne dobre seriale w dzień nie dawali :)

ocenił(a) serial na 5
dominik1989

Chyba, że tak. Ale po 20:00 chyba i tak nie będzie żadnej telki... W każdym razie miałam z wrześniem wielkie nadzieje, a okazuje się, że mam wielkie NIC

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Wątpię żeby jakaś stacja zaryzykowała dać telenowele po 20:00 :) Chyba, że stacja, która daje tylko telenowele.

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Mamy jedną ciekawą premierę z "ciachem". No ale Tv6 w tym sezonie bez nowych telek.

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Od września ma być nowy serial Kędzierskiego i to chyba ma być jakaś parodia telenowel . Bo pokazywali Sonya Smith i parę innych aktorów i ktoś im podkładał głos. Ciekawe, co to będzie.
http://www.swiatseriali.pl/seriale/wlatcy-moch-404/news-la-mavjuta-nowy-serial-t worcy-wlatcow-moch,nId,1473581

ocenił(a) serial na 7
Edi13

Ja też oglądałem, ale po latach okazuje się, że pamięć szwankuje. I pamięta się odcinki jak przez mgłę.

dominik1989

Hehehehe, całujesz ekran jak widzisz swoich idoli? Np. Levy'ego?

ocenił(a) serial na 7
Mowiacy_do_reki

Nie trolluj. Idź pogadać ze swoim przyjacielem, co cię wyzywa od lamusów.

dominik1989

Ale to przecież ty. Ty mnie wyzywałeś. I co głupio ci, palancie?

ocenił(a) serial na 7

na 100%
http://www.telemagazyn.pl/tv_4/20140830,3,1,1,1,dz,go,cpl,cpr,cpa.html

O godzinie 17:00 pod tytułem polskim Burza.

użytkownik usunięty
dominik1989

Dzięki za info :)