6,2 8,4 tys. ocen
6,2 10 1 8413
Camelot
powrót do forum serialu Camelot

użytkownik usunięty

Gdyby nie aktor grający króla Artura serial byłby naprawdę spoko.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa

mnie drażni już nie tyle Bower co sama postać Artura i te jego głupie wątki. szkoda , że jest główną postacią;p

ocenił(a) serial na 5

Zgadzam się z autorem tematu Aktor który odgrywa role Artura jest słaby, trochę wygląda jak by go ukradli z planu Zmierzchu.
(Na razie jestem po pierwszym odc. zobaczymy co dalej)

ocenił(a) serial na 9
sornat

Im dalej tym lepiej, a jego osoba zaczyna mniej drażnić. (;

sornat

bo chyba go ukradli xD

Dokładnie,gdzie oni znaleźli takiego aktora?Ten koleś wygląda jak Żora Koroliow z Tańca z Gwiazdami,totalna porażka!!!!!

cabaju

calkowicie sie zgadzam, ten jego szczurzy pyszczek przeszkadza mi w ogladaniu serialu do tego stopnia, ze po drugim odcinku poddalem sie..

Hmmm... aktor nie dość że dostał kijową rolę ( mimo dobrej postaci jego wątki są mdłe) to jeszcze jest cholernie brzydki. Wręcz robi mi się niedobrze na jego widok... jezu co ta Ginewra w nim widzi... ugh!

rzeczywiscie to najgorsze wcielenie artura jakie pokazali na ekranie....

użytkownik usunięty

Może i racja ale nie zapominajmy, że większość Arturów była już w średnim lub podeszłym wieku. Camelot się rozwija a my możemy założyć, że i postać zmężnieje, przytyje i zapuści brodę :D
Chociaż nie wyobrażam sobie by ten chudzielec bardziej zmężniał. Cóż nie zawsze wygląd świadczy o umiejętnościach sile , odwadze itd.

Mnie bardziej przeraża fabuła bo teraz to przesadzili na całej linii - w 8 odcinku królowa Igraine wbiega, zero straży , wszyscy śpią a podobno zamku miało już pilnować więcej wyszkolonych wojów. Szkoda mi tych co to wymyślili. Każdy by mógł tam wejść i przejąć władzę nad tą ruiną. Myślałem, że serial się rozwinie ale staje się coraz nudniejszy i przewidywalny do bólu.

O kurde wszyscy komentujący to przystojniaki i modelki sie odezwali buahahahahahahahah

Marko81

Raczej obiektywni....

ocenił(a) serial na 1
Marko81

Po prostu obecny Artur bardziej pasowałby do roli Harrego Pottera a nie władcy

Jaskolka_90

Ja jak na niego patrze to przypomina mi się tylko
Sweeney Todd, i Bower w tym filmie śpiewający słowiczym głosikiem " I feeeeeeel you Joanna!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "xD xD

Po za tym jak już mówiłam , o gustach się nie dyskutuje, ale.... nosz ten chłopak jest wizualnie ohydny

Cpt_Pchelka

I POTWIERDZI TO Z PEWNOŚCIĄ NIE JEDEN CHŁOPAK I NIE JEDNA DZIEWCZYNA

ocenił(a) serial na 10

Artur, a raczej aktor, który go gra- totalna porażka. Ten jego dziewiczy wąsik mnie dobija. Co do serialu, zapowiadało się bardzo obiecująco, ale niestety... . Bardzo dobra gra E. Green, uwielbiam ją, pasuje do roli Morgany. Do gustu przypadły mi postacie Gawaina i Kaya.

ocenił(a) serial na 8

a ja uwielbiam Merlina :D a Artur jest jakiś taki dupowaty

CarolKhaa

solidne określenie!:P

ocenił(a) serial na 4
Cpt_Pchelka

Gdyby w Backstreet Boys były myszy, Artur na pewno by się załapał.