PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=800897}

Cena namiętności

Siyah Beyaz Aşk
2017 - 2018
8,5 459  ocen
8,5 10 1 459

Cena namiętności
powrót do forum serialu Cena namiętności

Nie lubię współczesnych tureckich seriali. Od wspaniałego stulecia nie spodobał mi żaden.
Ale to było po prostu "wow!". Prawdziwy rollercoaster emocji. Oczywiście są niedociągnięcia fabularne i słabsze momenty (szczególnie dwa, lub trzy odcinki od pewnego momentu-nie chce spoilerować), za co odejmuje ten punkt od dyszki, ale od dawna nie oceniłam serialu czy filmu na 9, a tutaj absolutny binge watch i spanie 3godziny na dobę żeby zobaczyć co jest dalej. Zwroty akcji, strzelaniny, sekrety i przeżywanie tego wszystkiego wraz z głównymi bohaterami.

A Ibrahim zasłużył na wszystkie możliwe tureckie nagrody. Przez nawet sekundę według mnie nie wyszedł z roli. Naprawdę byłam pod wrażeniem.

No i serial ma 32 odcinki, a nie pierdyliard jak inne tureckie. Jeśli szukacie właśnie czegoś co was wciągnie to warto zaryzykować. Ja przepadałam już w pierwszym odcinku.

I_am_a_Bad_Girl

Gdzie to można obejrzeć

aneta_nowak8

na novelas+ Platforma Canal+

werasmoczynska

Wiadomo ile bedzie odcinków bo normalnie pisze ze są 32 ale po 2 ,5 godz u nas puszczają po ok 1 godz

I_am_a_Bad_Girl

Ja polecam Wieczną miłość, o ile przygotujesz się na to, że to bardzo klasyczny melodramat przyznam, natomiast że Wspaniałe stulecie zarzuciłem, za dużo już w mojej ocenie było intryg.