Znacie jakieś podobne seriale? Coś fantasy (wampiry, wilkołaki) +
wątek miłosny, taki paranormal romance? Mogą być również hiszpańskie. Albo coś
podobnego jak Gran Hotel? Kryminalne z tłem miłosnym? ;)
Oglądam już The Vampire Diaries, Teen Wolf, Pretty Little Liars, The Carrie Diaries, The
Walking
Dead, Game of Thrones, Beauty and the Beast, The Lying Game, True Blood, Gran Hotel,
Luna, el Misterio de Calenda, Revenge
Oglądałam, The Secret Circle, El Barco, Adventures of Marlin, Gossip Girl
Więc te wyżej już odpadają i przy okazji polecam je wszystkie każdemu kto szuka dobrego
serialu ;)
Z hiszpańskich to chyba Ángel o demonio i Los Protegidos, chociaż nie oglądałam jeszcze, ale mam w planach szybko obejrzeć, a same pozytywne opinie o nich słyszałam. Zapytam raczej dla pewności, bo nie wątpię by ktoś jeszcze nie widział, ale: oglądałaś Internat?
A poza tym oglądam sporą cześć z Twoich seriali, więc jeśli lubisz trochę sci fi (takie lekkie) to polecam Revolution i The Black Orphan. Ten drugi szczególnie.
A oglądasz Supernatural? Ja co prawda nie, ale wielu serialoholików to ogląda.
Dzięki za wszystko! ;) Supernatural zaczęłam oglądać, ale zbytnio się nie wciągnęłam, pierwszy odcinek był dosyć dawno nagrywany i to mnie trochę zniechęca, nie lubię zbytnio scenerii początku XXI wieku, ubrania, zachowanie itd., ale wierzę, że aktualne odcinki są świetne, może kiedyś przełamię się i obejrzę dalej ;)
Proszę bardzo ;) http://www.filmweb.pl/serial/Orphan+Black-2013-659116 Naprawdę świetny serial ;)
Dziękuję bardzo! Ale najpierw dokończę El Internado, bo już wczoraj zaczęłam ;) Dziękuję za seriale Ann11000!
Nie ma za co;) Internat też super, według mnie jeden z najlepszych seriali. Miłego oglądania;)