Co się stało z Amy Bradley?

Amy Bradley Is Missing
2025
6,3 1,3 tys. ocen
6,3 10 1 1291
Co się stało z Amy Bradley?
powrót do forum serialu Co się stało z Amy Bradley?

Kojarzycie jak ta kobita z FBI mówiła, że mają związane ręce i nie mogą dojść do tego jaka jest dokładna lokalizacja adresu IP, należącego do kogoś kto przesiaduje na stronie o Amy? Bo to poza ich jurysdykcją, bo inny kraj, no że nic się nie da zrobić. Sprawa stoi w miejscu bo nie da się ruszyć tego tropu i ch*j. Wydało mi się to jednak jakimś kompletnym absurdem, przecież chyba jest możliwa współpraca międzynarodowych organów ścigania w przypadku śledztwa w tak poważnej sprawie? Ktoś może wytłumaczyć jak to możliwe?

Jamnikova

Tez mnie dziwila ta bezradnosc. Moze w przypadkach zwyklego zaginiecia to tak nie dziala, a tutaj nie bylo jakichkolwiek dowodow przestepstwa. Niemniej, miejscowi mogliby chociaz poweszyc przy lokalizacji IP ktore odwiedzialo strone, a tu nic. Podobnie z reakcja zalogi wycieczkowca, jakby chodzilo o zgubionego chomika..

Jamnikova

Może w przypadku podejrzenia przestępstwa udzielają takie dane. Ale tu nikt nie popełniłem

Jamnikova

Może w przypadku podejrzenia przestępstwa udzielają takie dane. Ale tu nikt nie popełniłem

Jamnikova

Może w przypadku podejrzenia przestępstwa udzielają takie dane. Ale tu nikt nie popełnił przestępstwa, tylko odwiedzał częściej stronę internetową. Dlatego nie ma może podstaw na udzielenie informacji adresu IP 

gosia914

pewnie masz rację! ale cała sytuacja wydaje się po prostu absurdalna. jakby wszyscy siedzieli ze związanymi rękami, trop tak blisko, a jednak tak daleko, paranoja.