PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706211}

Constantine

2014 - 2015
7,1 12 tys. ocen
7,1 10 1 11525
5,3 9 krytyków
Constantine
powrót do forum serialu Constantine

słabizna

ocenił(a) serial na 5

ten serial to takie drugie nie z tego swiata.szalu nie ma ogolnie dla za bicia czasu mozna ogladac..ale juz czuje ze bedzie cansel po pierwszym sezonie.

ocenił(a) serial na 7
Mar_28

Teraz zgadnij co czytali twórcy Supernatural, jak pisali epizody do swojej serii. Myślę, że zgadniesz, o ile wiesz coś o komiksie Hellblazer. Nie wiem, czy możnaby oczekiwać od serialu bazującego na takiej historii, by był od niej inny, dlatego, że ktoś skopiował kilka pomysłów i stworzył własny wcześniej. Moim zdaniem Constantine z każdym odcinkiem staje się coraz ciekawszy i zarysowywuje powoli główny wątek, który będzie podobny do Supernatural.

ocenił(a) serial na 5
Lordnar

moze i bedzie głowny wątek ale nie doczekamy tego bo na bank bedize cansel serial jak dl amnie slaby w dalszym ciagu ogladam dla zabicia czasu..ale zdziwil bym sie jakby dostal np drugi sezon.

ocenił(a) serial na 8
Mar_28

Wyrocznia widzę

ocenił(a) serial na 5
MadPride

nie wyrocznia tylko od poczatku ,jakis słaby ten serial.nie ma ikry hah i ogolnie juz jest na czerwonym polu-czy cansel wisi w powietrzy a nie dawno bym na zołtym ze zagrozony...patrz ..spoiler tabel 2014/2015

Mar_28

Widzę, że na siłę chcesz błyskać angielską terminologią i polski zwrot "zdjęty z emisji" już nie wystarcza, sugeruję więc poczytać słownik
http://dictionary.reference.com/browse/cancel

ocenił(a) serial na 5
AD_e

haha na sile chce zablysnac dobre sobie...,nie wiem czemu.. zastanawiam sie zawsze dla czego ludzie jak ktos cos napisze czepiaja sie,dogryzaja bez powodu..a co najgorsze nie zna drugiej osoby a piepsz..y dodajac swoj sarkazm,z..i poucza niby np .jak wyżej ..rzygać mi sie chce jak taki cos widze..widac ze ktos tu oh ah jest

AD_e

Uwielbiam takich profesorów samozwańczych . Nie znam cię i nie chcę urażać ale człowieku co ci do tego jakiego kto języka używa ???? To świadczy o danej osobie i nie dość ze tego nie zmienisz to tylko wprowadzasz niepotrzebny zamęt .

ocenił(a) serial na 7
terron

Może to go denerwuje, jak wielu innych ludzi i zwraca na to uwagę, bo Polski zwrot pasuje tu dużo bardziej, tak, jak stosowanie podstawowych zasad ortograficznych u Mara? Takie posty można ignorować, lub odpisywać czemu ktoś używa takich zwrotów, ale krytykowanie gościa za to, że próbuje oduczyć kogoś dziwnego sposobu pisania, mieszając języki jest idiotyczne.

Lordnar

Moim zdaniem nic takie posty nie wnoszą i kropka . Nawet ta wymiana jest niepotrzebna bo to forum o filmach nie o ortografii interpunkcji i poprawnej składni .Wiem sam nie powinienem się udzielać ale cóż już tak mam . On swoją wypowiedzią nie zmieni poziomu kogoś komu zwraca uwagę a ty nie zmienisz tego że mnie ciska kiedy widzę jak ktoś nie mając już nic do dodania wtrąca coś o błędach .

Mar_28

Tak jak już koledzy wcześniej wspominali w supernatural mocno wzorowali się na komiksie z Johnem, także należało się spodziewać lekkiej powtórki z rozrywki. Tylko, że w tym serialu jest za dużo rzeczy jest spieprzonych. Póki co to główny wątek fabularny jest zbyt daleko w tle. Po drugie z Johna nałogowca zrobili okazjonalnego palacza :D po trzecie montaż serialu. Ogólnie to oglądając ten serial to ma się takie wrażenie, że jest niedopracowany i się nic kupy tutaj nie trzyma. Szkoda bo pomysł na serial o przygodach Constantine jest superł, tylko raczej ta produkcja nie będzie miała drugiego sezonu na poprawę.

ocenił(a) serial na 5
myst14

no raczej nie bedzie drugiego na bank .nic dodac nic ujac dobrze napisane

ocenił(a) serial na 7
Mar_28

Nadal próbuję zrozumieć twoje "zdanie". "no RACZEJ nie będzie drugiego NA BANK...", to raczej nie będzie, czy na bank nie będzie? To pytanie retoryczne, nie odpisuj, tylko zastanów się nad sensem.

Serial jest dobry i powinien zadowolić osoby znające JC z komiksów. Dużo lepsze wykonanie, niż w filmie z 2005 roku.

ocenił(a) serial na 5
Lordnar

spoko ale tu nie ma co rozmyślać nad wypowiedzią po prostu nie będzie drugiego sezonu..widac po wynikac..i nie ma co rozkminac co jak napisał..tylko aha ok