9 września to wtorek ;] tak więc na pewno nie 9 ;] ale niestety nie wiem czy puszczą, cóż... jeżeli mamy liczyć na polsat... nie opłaca się liczyć na polsat, ale myślę, że wyemitują
Fajnie by było gdyby puścili cały serial :D A nie tak jak BH90210, najpierw przestawili godzinę, a teraz od września nie będzie wcale :( Polsat jest strasznie beznadziejny. Ale przynajmniej Charmed zostanie (jak narazie).
mi się wydaje, że puszczą;) jak już zaczęli to powinni wyemitować cały serail;)
jasne;P jaki sens mialoby puszczenie 5 sezonów??? i przerwanie puszczą do końca i już:D i tak film ma dużą oglądalność!!!
Oj po polsacie to się można wszystkiego spodziewać :/ BH90210 też niby miało dużą oglądalność, a wstrzymują emisję :(
Ale trzeba mieć nadzieję, że nie wpadną na "genialny" (ironia) pomysł wstrzymania Charmed.
Etam zawsze mozna sciagnac, ale dorbze gdyby puscili :) Jelly witaj po przerwie :P!
Witać, nawet twój dysk się buntuje przeciw tobie. Chyba też cię nie chce na forum Charmed.
Wlasnie. Tak samo mysle jak ty Oldzia o dysku jelly. Dobrze, ze sie zepsol przynajmniej byl przez jakis czas spokoj