PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

6 sezon

ocenił(a) serial na 10

Czy ktoś się orientuje czy polsat zamierza puścić 6 sezon?

Bellamy

no a jak inaczej? 6 sezon już od września pierwszy odcinek 6 sezonu już (9 września)

ocenił(a) serial na 6
Leo_Wyatt

9 września to wtorek ;] tak więc na pewno nie 9 ;] ale niestety nie wiem czy puszczą, cóż... jeżeli mamy liczyć na polsat... nie opłaca się liczyć na polsat, ale myślę, że wyemitują

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

Z tego co ja wiem to wyemitują cały serial do końca na 99% :P

DevaKONTOZAWIESZONE

soryyy ale zajrzałem do kalendarza 6 września pierwszy odcinek sezonu 6 :))

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

ach to spox:) bo pisałam do nich ale mnie olali xD

ocenił(a) serial na 8
Bellamy

Fajnie by było gdyby puścili cały serial :D A nie tak jak BH90210, najpierw przestawili godzinę, a teraz od września nie będzie wcale :( Polsat jest strasznie beznadziejny. Ale przynajmniej Charmed zostanie (jak narazie).

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

mi się wydaje, że puszczą;) jak już zaczęli to powinni wyemitować cały serail;)

Lovely_Paige

jasne;P jaki sens mialoby puszczenie 5 sezonów??? i przerwanie puszczą do końca i już:D i tak film ma dużą oglądalność!!!

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Oj po polsacie to się można wszystkiego spodziewać :/ BH90210 też niby miało dużą oglądalność, a wstrzymują emisję :(
Ale trzeba mieć nadzieję, że nie wpadną na "genialny" (ironia) pomysł wstrzymania Charmed.

Oldzia_

tylko , żeby nie puścił !

ocenił(a) serial na 10
Jelly

Etam zawsze mozna sciagnac, ale dorbze gdyby puscili :) Jelly witaj po przerwie :P!

DevaKONTOZAWIESZONE

no , witam ! ta przerwa to dlatego , bo dysk mi się zawiesił :(( . ale już wszystko dobrze .

ocenił(a) serial na 8
Jelly

Witać, nawet twój dysk się buntuje przeciw tobie. Chyba też cię nie chce na forum Charmed.

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

Tam na początku miało być *widać* sorki za błąd.

Oldzia_

Wlasnie. Tak samo mysle jak ty Oldzia o dysku jelly. Dobrze, ze sie zepsol przynajmniej byl przez jakis czas spokoj

Regan_McLeod

Jelly nie wracaj już :D wszyscy mają cie dość...