Jak czytałem wypowiedzi Innych to żal to jest dowód na to że będzie 8 sezon na Polsacie
Witam,
Wychodząc na przeciw oczekiwaniom naszych widzów oczywiście wyemitujemy 8 sezon "Czarodziejek". Na 1 odcinek tego sezonu serdecznie zapraszam już 8 sierpnia o godz. 12.45.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
From: damx388@autograf.pl
To: poczta@polsat.com.pl
Date: 2009-07-14 21:29
Subject: [polsat.com.pl] Wiadomość z formularza kontaktowego
no i gdzie Ci co mówili, że nie będzie 8 sezonu? to jedynie złośliwość nie których osób, które chcą zaistnieć na tym forum i tyle!
No są bezczelni i tyle ja jestem prawdziwym fanem i nie wypisuję bzdur jak oni
Albo jesteś ślepa albo coś z tobą nie tak dziecko umiesz czytać ? A jak nie wierzysz to sama napisz do Polsatu deklu
Z tobą słońce jest coś nie tak? Słownictwo jak ten najgorszy gówniarz spod klatki schodowej!
Co to ma do czytania?
Z takim słownictwem to cię do poprawczaka powinni dać! Ja na miejscu twoich rodziców bym czegoś takiego w domu nie hodowała...
Ale Ty jesteś tępa współczuję Ci naprawdę ale nie martw się będzie dobrze jak wyjdziesz z białego pokoju
Chodzi mi o to że jak nie wiesz co będzie na Polsacie to się nie wypowiadaj bo wkurzasz ludzi a jak widać będzie 8 sezon na Polsacie i tyle
Tak, ja też mogę coś takiego nasmarować i pod spodem podpisać "Ewelina Smolińska".
Wkurzam ludzi? Tacy jak ty akurat nie mają nic do powiedzenia.
Przecież tego nie zmyśliłem ! Nie jestem porypany a jak nie wierzysz to sama napisz do Polsatu to nic trudnego odpiszą po jakimś czasie nie mam potrzeby żeby kłamać więc jak mnie nie znasz to nie oskarżaj
No mnie niestety nie będzie wtedy na kompie ale charmed widzieć będę szkoda tylko że nie przeczytam tych przeprosin se strony wiadomo Kogo :D
Ja pisałam kiedyś do polsatu, w innej sprawie i też podpisano sie tak samo więc nie widzę problemu.
Najlepszym sposobem na porowokacje jest ignorancja albo poprostu napisanie porzadnej wypowiedzi tak, że dana osoba nie będzie wiedziała co odpowiedziec. To skutkuje sama testowałm...
Ale to tak odemnie jak dobra rada:)
Na Phoebe123 nie skutkuje :) Nawet jeśli zapodasz jakąś super ciętą ripostę, to ona i tak jej nie zrozumie ;)
Ja nie wierzę jakimś "faneczkom", które nawet po Polsku się wysłowić jak biali ludzie nie potrafią, tylko piszą "komp", itd.
A skąd wiesz że jest biała ?
Może to murzynka :)
Więc HELOŁ od czego są skróty?
Chyba żeby je używać...
Ale widać taka "dziewczyna" jak ty tego nie kaman :P
Pozdrawiam,PA :D
Cóż widze Phoebe123, ze już nie masz się czego czepić tylko skrótów. Nie masz lepszego pretekstu żeby nawiążać kulturalną dyskusię tylko rzucasz oszcerstwami na prawo i lewo. Mówisz żeby pisac prawidłowo, a sa gubisz polskie znaki. Nie rozumiem tylko jednego jak nie mając sensowych argumentów na poparcie swojej tezy można cos udowadniać. Piszesz tak krótkie posty iż chyba moja dziewięcioletnia siostra cioteczna by napisała dłuższe. Nie chce Ci sie czy poprostu nie umisz napisać dłuższeszego?
hehe, dokładnie, skąd wiesz, że nie jestem murzynką?? xD
Rasistko jedna ;D
A co do skrótów to wiesz... Może ja je specjalnie piszę, bo ty ich nie kumasz ;> Masz peszka mała :P
Ja nie koresponduję z rasistami. Więc jak ktoś tutaj jest czarny, to radzę spadać z tego portalu i poszukać coś dla murzynków bambo...
Co to słońce znaczy "o co kaman"? Nie ma czegoś takiego w języku polskim... Słowo "komp" też nie istnieje, tylko komputer jeśli już...
Ewa, Ave, czy jak ty się tam zwiesz: Skoro tak, to twoja "dziewięcioletnia kuzynka" ma większy poziom intelektu, niż ty... Co twój post jest taki krótki?
Mogę się rozpisać tak, że będziesz to pięć lat czytała, i drugie tyle rozszyfrowywała treść.
Gdzie ja cokolwiek gubię? Wskaż mi jeden taki post.
Oj, widzę, że ty nie kumasz co to znaczy "rasistka" ;) Wpisz w google i sobie poczytaj.
A w ogóle to wiesz co to jest SLANG? Nie? Proszę bardzo, tu masz na przykładzie "o co kaman": http://www.miejski.pl/slowo-O+co+kaman
W jakim świecie ty żyjesz?
Zapomniałam dopisać: w trzeciej gimnazjum będziesz mieć na polskim o słowotwórstwie i tzw. wyrazach zapożyczonych, radzę wtedy uważać na lekcjach, bo masz niezłe braki.
DOkładnie ktoś sie tu o słowotwórstwie nie uczył. A jeżeli chodzi o post to prosze bardzo napisz mi taki ja z chęcią poczytam, bo lubię to robić. I tak na koniec radzę nauczyć sie czytać ze zrozumieniem, bo myślę iż to potrafi już dziecko w trzeciej klasy podstawówki a ty widocznie tej umiejętności nie posiadasz. Poza tym czemu piszesz posty obrażając innych, nie uczono cię w domu iż to nie kulturalne. Widze także poważne braki w zasobie twojego słownictwa, myślę iż ktos nie uważa na języku polksim
Phoebe123 ty dziecko nie masz do nikogu szacunku nawet do ludzi innego koloru skóry co ci to przeszkadza ? chyba jesteś porypana i to całkiem dobrze ci radzę zamiknij swoją paskudną zjechana do reszty morde bo nie będę znosił twojego głupiego pisania a charmed będzie bo nie zmysliłem tego kretynko więc zamilcz skoro nawet do Polsatu nie potrafisz napisac zobaczysz 8 sierpnia idiotko ale w programie w poniedziałek
poza tym phoebe123 jesteś tylko głupim dzieciakiem który myśli że jest najważniejszy ale tak nie jest więc przestań wkurzać ludzi i pisać rasistowskie teksty
"Ja nie koresponduję z rasistami. Więc jak ktoś tutaj jest czarny, to radzę spadać z tego portalu i poszukać coś dla murzynków bambo..."
Sama sobie przeczysz, mówisz, że nie korespondujesz z rasistami, a z dalszej wypowiedzi wnioskuję, że sama nią jesteś:
Rasista - pogląd oparty na przekonaniu o nierównej wartości biologicznej, społecznej i intelektualnej ras ludzkich, łączący się z wiarą we wrodzoną wyższość jednej rasy.
(pwn.pl)
ym, ym, ja mam pytanie.
czy polsat mógłby emitować powtórki serialu - od 1 sezonu ? ...
wiem, że teraz lecą powtórki, ale brakuje mi czasów w których żyła Prue.
:D no i co Phoebe123 kretynie napisz coś czy żal ci dupę ściska i nie napiszesz że mieliśmy Wszyscy rację a ty jak zwykle się pomyliłaś dziecko głupie
na zeszłych wakacjach powtarzali pierwsze sezony teraz kontynuacja powtórek kolejne trzy sezony i tak co wakacje a ja również lubiłam Prue można obejrzeć pierwszy sezon online