PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Brak czasu

ocenił(a) serial na 10

Mam prośbę, mógłby mi ktoś streścić co wydarzylo się w dzisiejszym odcinku "charmed", bo nie miałem możliwości obejrzenia.

ocenił(a) serial na 10
ttoommeekk_92

A wiec w wczorajszym odcinku Paige opowiedzila Piper i Pheobe o tym, ze podczas gdy przechodzi kolo pewnego stranego domu to przechodzą ją cierki. One to zlekcewarzyły wiec Paige poszla z dylematem do Leo. On namowil Pheobe i mieli isc tam razem wtrójke, jednak Pheobe postanowila ze pojdzie tam wczesniej i sama. Gdy weszla do tego domu dotknaela pewnej figurki i miała wizje pozniej upuscila fizgurke i zły demon zmienjszyl ja. Pheobe chciala pomoc pewnej niewinnej osobie, ktora byla zmineijszena i wytarzana w glinie, pomamgajac jej sama narzila siebie na ,,gliniana powłoke''. Paige podstepem wywabila z domu jednego z mieskzanców a Piper i Leo weszli aby szukac Pheobe, jednak nic nie znalezli. Gdy Peige i Piper byly w swoim domu demon je zaatakował i zmneijszyl a pozniej wytarzał w glinie. Dzieki mocy Peige( tej co ppotrafi jak Leo zniknac(sory ale mi z głowy wypadło:P)) znikajac glina sie rozwalila i Peige uwolinila siostry. Dzieki telekinezie przywołała różdżke i zmienjszyła demona co spowadowało ich wzrost.

ocenił(a) serial na 10
dawid120292

Dzięki Wielkie.>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>::::::::