PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Słyszałam , że na SCI CHANEL są odcinki 8 sezonu CZarodziejek . chciałąbym oglądnąć ale niewiem czy posiadam ten program . i chyba nie . a jeśli macie ten program to na którym numerze jest ? a i może jest na internecie dostęp do tych odcinków ? pomóżcie proszę . a może macie na komputerze i moglibyście mi przesłąać . co ?

Lucrecia

eee, przecież wiadomo, że u każdego jest na innym programie!

Lucrecia

ten kanał jest na Cyfrowym Polascie:/ ale trzeba mieć ten duży zestaw kanałów bo jeśli masz podstawowe kanały to napewno nie bedziesz mieć tego kanłu;) ja niestety nie mam:( a szkoda..

Lucrecia

ja mam cały 8 sezon i ogólnie wszystkie sezony na DVD :)

Fabulous_Paige

Faboulus Paige a masz z lektorem ??????????????? :)

Piper16

sezony 1,2,6,7,8 mam z napisami ,a sezony 3,4,5, z lektorem :)

Fabulous_Paige

A skad wzielas jsli mozna wiedziec ? :)

Piper16

sezony 1,2 ściągnęłam :)
3,4,5 kupiłam od takiej dziewczyny :)
a 6,7 i 8 przegrał mi kumpel :)

Fabulous_Paige

A nie wiesz moze kto ma do sprzedania lub gdzie mozna kupic ?
Z gory dzieki za odp pozdro :) xD .

Piper16

wiesz ja mogłabym Ci sprzedac :) nagrywane oczywiście.
Jeżeli Ci to pasuje :)

Fabulous_Paige

No tylko jakbys mi to dala bo wiesz mozemy daleko od siebie mieszkac :(
.

Piper16

Mogłabym Ci to wysłac pocztą np. poprzez priorytet .W razie czego skontaktuj się ze mną na GG - 6337733 i wtedy byśmy ustaliły szczegóły :)
Pozdrawiam!

Fabulous_Paige

Oki dzieki jestem na gygy :) wyslalam ci wiadomosc :)

Piper16

ja za chwilę wejdę bo coś mi się teraz zacina :)

ocenił(a) serial na 10
Fabulous_Paige

a niema jeszcze ktoś inny gdzieś informacji na jakeij stronie internetowej można ściągnąć . ? albo ktoś na dvd . ? mogłabym za coś się wymienić :)

ocenił(a) serial na 9
Fabulous_Paige

Fabulous_Paige, czy moglabym tez je od Ciebie oskupic, oczywiscie jakbys mi je mogla przegrac i przeslac a ja bym Ci za nie zaplacila. Czekam na odpowiedz i dziekuje ;)
Napisalam Ci tez na gg :P

ocenił(a) serial na 10
Serena_V

ja też bym chciała ale niechce ciebie Fabolas Paige obciążać . więc odpuszczę .

ocenił(a) serial na 9
Fabulous_Paige

Cześć Fabulous_Paige!Odpowiedziałam na twój e-mail do mnie na adres poczty ale echo.Nie mam gg więc prosze o kontakt z tobą w sprawie Czarodziejek sezon 4 i 5.Nie ukrywam że czekam z niecierpliwością i będę bardzo wdzięczna za kontakt.Pozdrawiam:-)

ocenił(a) serial na 9
Fabulous_Paige

Błagam Fabulous_Paige jeśli posiadsz Czarodziejki z lektorem sezon 4 i 5 to będe ci wdzięczna do końca życia.Oczywiście zapłace ci za płyty i fatyge.Oto mój e-mail klaudia88@poczta.onet.pl Z góry dziękuje za szybką odpowiedz.Pozdrawiam