Słyszałam , że na SCI CHANEL są odcinki 8 sezonu CZarodziejek . chciałąbym oglądnąć ale niewiem czy posiadam ten program . i chyba nie . a jeśli macie ten program to na którym numerze jest ? a i może jest na internecie dostęp do tych odcinków ? pomóżcie proszę . a może macie na komputerze i moglibyście mi przesłąać . co ?
ten kanał jest na Cyfrowym Polascie:/ ale trzeba mieć ten duży zestaw kanałów bo jeśli masz podstawowe kanały to napewno nie bedziesz mieć tego kanłu;) ja niestety nie mam:( a szkoda..
Mogłabym Ci to wysłac pocztą np. poprzez priorytet .W razie czego skontaktuj się ze mną na GG - 6337733 i wtedy byśmy ustaliły szczegóły :)
Pozdrawiam!
a niema jeszcze ktoś inny gdzieś informacji na jakeij stronie internetowej można ściągnąć . ? albo ktoś na dvd . ? mogłabym za coś się wymienić :)
Fabulous_Paige, czy moglabym tez je od Ciebie oskupic, oczywiscie jakbys mi je mogla przegrac i przeslac a ja bym Ci za nie zaplacila. Czekam na odpowiedz i dziekuje ;)
Napisalam Ci tez na gg :P
ja też bym chciała ale niechce ciebie Fabolas Paige obciążać . więc odpuszczę .
Cześć Fabulous_Paige!Odpowiedziałam na twój e-mail do mnie na adres poczty ale echo.Nie mam gg więc prosze o kontakt z tobą w sprawie Czarodziejek sezon 4 i 5.Nie ukrywam że czekam z niecierpliwością i będę bardzo wdzięczna za kontakt.Pozdrawiam:-)