PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

"Nigdy nie kłóć się z idiotami, sprowadzą Cię do swojego poziomu i pokonają doświadczeniem" - znalazłam to na pewnym forum. Świetnie to tutaj pasuje.

ocenił(a) serial na 10
Freaky_Phoebe

No racja, ale wiesz... ja tam lubie sie posmiac z tej ash czy zelmara, a jak sie z nimi kloci sa coraz glupsi wiec coraz wiecej smiechu xD

DevaKONTOZAWIESZONE

No ja też lubię się pośmiać... np. jak ktoś się za mnie podszywa... bubipopek , wie o co chodzi...XD

Freaky_Phoebe

Ash juz sie lepiej przestan wypowiadac.

Regan_McLeod

Aj dzieci, dzieci....nie widzicie, że ja się caly czas tutaj wygłupiam, bo jakie bzdury bym nie pisał to wy wszyscy bierzecie to na poważnie i taka np. prue halliwel poświęca mi na odpowiedź...nie wiem jakies poł godziny wypisując niestworzone rzeczy(z których chyba tylko ona coś rozumie), bo ona sądzi, że ja się przejumuję kłótnią z nią i będę szukał jakichś argumentów, żeby jej udowodnic, że ja mam rację a nie ona, albo leo, którego od razu udało mi się sprowokować, bo nie umiał mi chłopaczek odpowiedzieć inteligentnie, więc musiał się uciekać do wyzwisk. Tak naprawdę to ja mam z was polewke na całego, więc polemizowałbym nad tym kto tu jest idiotą.
Tylko, że tak jak już gdzieś pisałem te osoby to pewnie dzieci(ok 13 lat), które czytają gazetkę 'witches', dlatego nie ma się co dziwić, że są jacy sa.

zelmer

Dzieci ok lat 13 hmmmm bardzo ciekawa spostrzeżenie. Ja niedługo będę miała 17 i też to oglądam z przyjemnością nie mówić już o starszych członkach rodziny, którzy to nagrywają jak nie maja czasu obejrzeć. Więc to tylko od gustu zależy.

Ps. Ja tu tylko na chwile możecie na to nie zwracać uwagi. To wasza wojenka , że pozwolę sobie to tak nazwać .

ocenił(a) serial na 10
zelmer

o co chodzi z tą całą kłótnią? ktoś mnie wtajemniczy?

Lovely_Paige

Ale właściwie czemu my się kłócimy?... Wszyscy lubimy filmy i jesteśmy kinomaniakami :) A to, że niektórzy różnią się co do seriali to źle? Bardzo fajnie. Każdy ma własne upodobania.