PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Hmm... No bo przecież robią spin offa beverly hills ileśtam. Może niedlugo zrobią spin offa Charmed, chcaiz jesli zrobia to epnwie za kilka lat... ale zaloze sie ze Shannen by wtedy wystąpila

DevaKONTOZAWIESZONE

Nie byłbym tego taki pewien. Po pewnym czasie i tak wyjdą dawne urazy między aktorkami, chociaż mogę się mylić. Swoją drogą fajnie by było móc zobaczyć "Charmed" ciąg dalszy.

ocenił(a) serial na 10
kin1313

W Belvery hills tez byly kltonie meidzy Shan i kimstam a jednak znowu będa krecic tym razem Shan ma grac nauczycielke czy cos takiego, z tego co wyczytalam. W spin off charmed penwie nasze obecne czarodzijeki gralyby rodzicow a glownymi bohaterami byly by dzieci czarodziejek i zapewne nie obyloby sie ebz powrotu shannen

DevaKONTOZAWIESZONE

o bubipopkowi , się czarodziejek zachciało ?? ojoj... nic nie poradzę , że jesteś pusta... tak mi ,,przykro''....

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Czy powyższy post ma jakiś sens? Chyba, a raczej na pewno nie... i jak już to bubipom a nie bubipom ;-) pamięć zawodzi, Ash, oj oj...

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

a nie bubipop*

użytkownik usunięty
DevaKONTOZAWIESZONE

A ja może i będę jedyna, ale nie chciałabym żeby powstał spin off, w którym głównymi bohaterami byłyby dzieci Czarodziejek. Jeśli w ogóle to chciałabym, żeby Piper, Phoebe i Paige dalej było Charmed Ones, ale ileś tam lat później, bo choć w pewien sposób mogłoby to być ciekawe, nie wyobrażam sobie nowych Charmed Ones w postaci ich dzieci, a samych dziewczyn jako aktorek drugoplanowych :).

Poza tym mimo, że trochę mi żal, że powstało tylko osiem sezonów uważam, że reżyser pięknie podsumował całe 8 lat i umieścił wszystko (i wszystkich ;)) o co może na koniec prosić fan danego serialu w odcinku 8x22 Forever Charmed.

ocenił(a) serial na 10

to tylko 176 odcinkow czy jakos tak sa seriale ktore maja po kilkanascie tysiecy odcnkow a najdluzszy na swiecie w chwili kiedy o nim czytalam mial 71 tysiecy odcinkow teraz ta liczba na pewno wzrosła

DevaKONTOZAWIESZONE

Moda na sukces ma dużo więcej :P

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

ale czytalam o najdluższym serialu na swiecie ktory wlasnie wtedy jak o nim czytalam mial ponad 71 tysiecy odcinkow moda na sukces ma kilka tysiecy

DevaKONTOZAWIESZONE

Nom fakt. Coś mi się pokręciło ;P

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

Jeśli już by robili coś takiego to mogłoby być np. o dzieciach Phoebe bo miała też 3 córki :)) Ale osobiście wątpie żeby to powstało...a szkoda :]

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

i co ta ciapa Coop niby by miała występować na ekranie jako mąż Phoebe?! nigdy w życiu! chyba, żeby Cole powrócił;)

Lovely_Paige

O tak Coop! Jak ja go nie lubię. W ostatnim odcinku trzeba świat ratować to ten zaczyna gadać o miłości! Ale za to Chrisa oglądać mogę cały czas!
pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Magda10

w odcinku 8x22 byli wszyscy oprócz Prue ;( to było przykre gdy na koncu były pokazane wiszące na scianie zdjęcia dziewczyn i nie było ŻADNEJ fotki Prue ;( była cała rodzina Halliwell, a o Prue zapomniano ;(

ocenił(a) serial na 10
CharmedSis

Nie mieli kasy aby wykupić kontrakt o to z Prue... Ja osobiście zrobiłam sobie rpzeróbke tej sceny i jak będę oglądac ten odcinek ujre na obrazku też Prue ;PP

DevaKONTOZAWIESZONE

To ja w gwoli przypomnienia, postać Billie została stworzona specjalnie z myślą o ew. spin-offie

ocenił(a) serial na 10
latios

ale czemu slyszalam ze jej wątek sie rozwiazuje.. jesli by ktos psial spoilera zanim go napsize prosze napisac ''SPOILER!!!''

DevaKONTOZAWIESZONE

moim zdaniem to głupie:P bo tak... ich babcia nie żyje.. ale one jako trzy czarodziejki mogą przywołać zmarłą duszę.. i np: babcię przywołują a swojej siostry nie mogą chodzi mi o Prue.. Moim zdaniem to wielka szkoda że Shannen już nie gra.... bo serial trochę stracił... no ale za to jest Paige.. lubie Paige.. ale jakoś Prue bardziej mi pasowała!

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Tak, według mnie to też nad tym nie pomyśleli :P Na początku 4 sezonu Patty mówiła, że to dlatego, że jeśli teraz zobaczą Prue to nie będą mogły pogodzić się z jej śmiercią. A potem tak mijały sobie następne sezony i o Prue ani widu ani słychu :/

Oldzia_

Oldzia racja! :/ moim zdaniem to głupie :/

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

No tak, ale co mieli zrobić jak ona nie chciała grać w serialu?

DevaKONTOZAWIESZONE

Ale przypominam 7 sezon to dzięki Prue (pośrednio) dziewczyną udaje się przechytrzyć Zanku.
Ps. nie będę pisał Spoiler bo to bez sensu...

ocenił(a) serial na 10
latios

to nie jest bez sensu. wiesz, jesli ktos nie chce czytac czegos co dopeiro bedzie widzial to potem sie wkruzy np. JA!

DevaKONTOZAWIESZONE

no tak ale to dziwne że jak zginęły mama i babcia czarownic to było je można zobaczyć a Prudence nie

ocenił(a) serial na 10
natali95

ale jest wyjasnione dlaczego tak się stało.. Zreszta Prue miała być w ostatnim odcinku ale WB nie było juz na nią stać..

DevaKONTOZAWIESZONE

ale szkoda że Prue nie chce użyczyć wizerunku do charmed dwa tygodnie temu jak dziewczyny się cofnęły w czasie nie pokazali Prue tylko psa i Prue z tyłu ale to przecież wcale nie była ona

ocenił(a) serial na 10
natali95

chyba nie chciała i jak już to Shannen... serial skonczyli kręcic w 2006 roku a co Ty myslalas ze to co psuzcza polsat jest obecnie kręcone??? hihi :)