PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Charmed

ocenił(a) serial na 9

Za tydzień,o ile dobrze kojarze,będzie pierwszy odcinek 6 sezonu :),oj będzie się w nim działo.

Versatile_Nat

czesc a mi sie wydaje ze bedzie ostatni odcinek 5 serii

Regan_McLeod

pierwszy odcinek 6 sezonu jest 6 września w najbliższa sobote jest ostani odcinek 5 sezonu!!! :P:P:P

ocenił(a) serial na 9
Regan_McLeod

hmmmm no możliwe :)zobaczymy za tydzień

ocenił(a) serial na 9
Versatile_Nat

acha no to się pomyliłam :)ale chyba 6 bedzie ciekawy,już nie moge się doczekac :)

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Nie sugerujcie się telegazetą na polsacie, bo tam nigdy nic nie wiadomo. Raz chciałam zobaczyć który był odcinek BH90210 i pisało, że 140 a był 139 :/

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

zgadzam się,ja też to zauwazyłam :/i w ogóle te reklamy........oszalec idzie ;/

Versatile_Nat

no zobaczymy

ocenił(a) serial na 8
Regan_McLeod

No właśnie :/ Ale ja wychodzę z założenia, że lepsze reklamy 10minutowe 2 razy w trakcie odcinka niż 3minutowe co 10 minut tak jak w Irlandii :/

Oldzia_

no fakt ale mam nadzieje ze bedie odcinek normalnie

Regan_McLeod

ja narazie musze isc bo u mnie burza

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

przyznaje Ci racje :)jednak Polska telewizja nie jest taka zła :))

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

No właśnie :) Jeszcze jakby puszczali serial punktualnie to by było ok :)

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

święta racja :)ale i tak nie można narzekac w porównaniu do zagranicznych telewizji :),a ty Oldzia kiedy wracasz do Polski??

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Ja już jestem w Polsce :) Od wtorku ;))

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

acha no ta fajnie :)

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Heh przynajmniej mogę pooglądać Czarodziejki po polsku bo tam co prawda miałam polską tv ale non stop zasypiałam :/ I tyle mnie odcinków ominęło...:/

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

eh żałuj :)fajne były odcinki :)no ale sie nie dziwie,że spałas bo to inna strefa czasowa,w prawdzie 2 godziny do tylu,z tego co sie orientuje,ale zawsze to inny czas

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Dokładnie godzina :) Ale tam mi się tak smacznie spało... Nawet nie wiedziałam kiedy ten czas mijał :D

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

no tak jest zawsze na wakacjach :)zobacz teraz,ja nawet nie zauważyłam,a tu za pare dni już do szkoły :/

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Nom jeszcze tylko tydzień wakacji :( Szkoda, że nie puszczają po 2 odcinki Charmed przez ostatnie 2 tyg tak jak w ostatnie wakacje :(

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

no :(ja bardzo chciałam zobaczyc odcinek,w ktorym Piper rodziła,bo przegapiłam :/

ocenił(a) serial na 8
Versatile_Nat

Ja bym chciała obejrzeć ten, w którym Paige straciła słuch, Piper wzrok a Phoebe mowę :) Czy jakoś odwrotnie :)

Oldzia_

ja oglądalem i odcinek jak piper rodziła i jak straciły zmysły:))) ten ze zmysłami był bardzo fajny! ;)

Leo_Wyatt

piper straciła wzrok
phoebe słuch
paige głos:)))

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

nie no to był po prostu suuuuper odcinek :)koniecznie obejrzyj :D dobra ja narazie zmykam,bede później,buzka dla wszystkich :****

Versatile_Nat

paaaaaa:*

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Oj, w tej serii będzie się dziać! Oglądałam prawie całą po polsku, na Sci Fi Channel. Nie wiem czemu, ale jakoś w kolejnej serii brakuje mi Chrisa. Dorosłego:).

ocenił(a) serial na 9
Sipur

hej hej wszystkim ;***kto jest na tym temacie??

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Obejrzalam 6 sezon niedawno i powiem wam że w 1 polowie 6 sezonut ylko kilka odcinków jest troche ciekawych za to 2 polowa 6 sezonu i 1 polowa 7 sezonu są ciekawe tajemnicze i w ogóle :):P

DevaKONTOZAWIESZONE

to fajnie juz sie nie moge doczekac 6 i 7 sezonu

Regan_McLeod

no ja też:)

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Hejka Wam wszystkim :))))
Przepraszam ze tak dlugo nie bylam na forum ale niestety nie mialam czasu...
Ja tez nie moege sie doczekac 6 sezonu. .;)))) bedzie pewnie super. . ;))
Jak Wam sie podobal odcinek z Chrisem i Czarodziejkach jako bogach ??
Dla mnie byl super chyba nawet najlepszy odcinek z 5 sezonu..

Pozdrowienia :***

ocenił(a) serial na 10
BigMovieFan

No, ten odcinek jest świetny! Ale nie mogę powiedzieć, że najlepsze w 6 serii jest ostatni odcinek. Taki wzruszający... Szkoda, że później Leo ma depresje:(...

ocenił(a) serial na 10
Sipur

w 5 sezonie najbardziej lubie docinek keidy małpy odebraly zmysly czarodziejkom, bo smeiszny byl ;P odcinek z tym demonem strachy(7 odcinek 5 sezonu - sympathy for demon - czy jakos tak) i cat house, wreszcie kicia :P:D

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

aha i jeszcze odcinek w ktorym urodzil się Wyatt reszta taka średnia a niektore to ragedia np. te z krasnoludkami i mocą szczęscia

DevaKONTOZAWIESZONE

moim zdaniem odcinek z nimfami:P powinien być troche bardziej leprzy:P

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

dokladnie ten odcinek też był nudny ;P jak kiedys poakzywali jkies nowe stworzenia przychylne czarodziejką, ktore je poznawaly np. te male elfki/wrozki odcinek byl ciekawy(wtedy byla ejszcze Prue weic nie moznabylo sie nudzic ;]:P)teraz ejst zupelnie ianczej, ale ja winię glownie scenarzystów ktorzy zmienili się w 4 sezonie, niestety

DevaKONTOZAWIESZONE

Ja niedawno właśnie obejrzałam sezon 6 (na końcówce sie poryczałam-ci co oglądali to wiedzą czemu ;) musze przyznac że ten sezon mi sie podobał - szczególnie druga połowa (chociaż sprawiła to głównie postać Chrisa-wprowadził fajny klimat do serialu). Odcinek chris-crossed był kapitalny (jak dla mnie) ;)
i mam w związku z tym pytanie do tych co widzieli już dalsze sozony - czy Chris (tzn. dorosły Chris) jeszcze kiedys pojawia sie w serialu? Oooo...albo Wyatt (jego dorosła wersja)?

ocenił(a) serial na 10
_Anika_

Nie wiem, ale chyba już nie. Chociaż szkoda, że go już nie było. Naprawdę wprowadzał fajny klimat. A ostatni odcinek, był okropny!

ocenił(a) serial na 8
Sipur

W 7 sezonie pojawi sie dorosły Chris a także dorosły Wyatt.

ocenił(a) serial na 10
_Soledad_

A nie wiesz w którym odcinku? Jeśli wierz może napisać? Najlepiej, żeby był to numer odcinka.

ocenił(a) serial na 8
Sipur

Chris pojawi sie w odcinku 7x07 "Someone to Witch Over Me" a Wyatt w odcinku 7x20 "Imaginary Friends".

ocenił(a) serial na 10
_Soledad_

Dzięki za info.

ocenił(a) serial na 9
Sipur

oboje pojawia sie jeszcze w ostatnim odcinku 8 sezonu