taki tytuł mógłby nosić ten serial, widziałem, przykro mi ale ten serial to lipa:/ dla nastolatek, tyle tu prawdziwej magii co w Świecie według Kiepskich, nie oczarowuje tylko rozczarowuje,
TO SOBIE OGLĄDAJ ŚWIAT WEDŁUG KIEPSKICH I JUŻ!!!! a jak masz jakiś problem to idź do psychologa;/ jak ci sie film nie podoba to nie ogladaj go i już i nie zaśmiecaj forum to bo forum dla fanów serialu.
łoł stary, klasyczny z ciebie przypadek głąba internetowego,
1 - UŻYWANIE SPACJI I WYKRZYKNIKÓW W DUZEJ ILOSCI SWIADCZY O ZABURZENIACH EMOCJONALNYCH!!!! (psychologia się kłania)
2 - ogląda się coś żeby ocenić, jak mam ocenić serial skoro mam nie oglądać:/
3 - forum jest po to aby wyrażac opinie, jest dla wszystkich, to że moja nie jest taka jak ci sie widzi to już inna sprawa, kwestia gustu
4 - .. a o gustach się dyskutuje,
no cóż trudno, o gustach się nie dyskutuje;) ale dobrze, że chociaż go obejrzałeś...
właśnie droga April powinno się dyskutować, jak inaczej rozwijać się i poznawać czyjś punkt widzenia, tylko poprzez dyskusję;
pozdrawiam,
pana powyżej nie pozdrawiam:/
Do pana powyzej jak nie lubisz tego serialu to go nie ogladaj.
Po co tutaj tylko wchodzisz i zasmiecasz forum.
i następna?? ----> patrz mój post wyżej,
pan, wiesz co kółko ze strzałką oznacza?
a czego się spodziewałaś? bluzgów?
mogę cię zbluzgać jak chcesz:/ dla mnie wszystko jedno
A tak wogole to nie mogloby byc czarodziejek z bh bo beverly hills bo to jak nazwa mowi jest w beverly hills a czarodziejki kreca w San Francisco.
producentem Czarodziejek jest koleś który był producentem BH 2010, serio;
a takie porównanie dlaczego? ano dlatego, że magii w tym serialu jest tyle co nic, a jak jest to infantylna jak w Królewnie Snieżce, do tego wykonanie serialu do bólu przypomina BH 2010, perypetie sztucznych i drewnianych bohaterek, w wieku młodzieńczym, sztuczność (już pisałem, ale powtórze), beznadziejna gra aktorska, i tak dalej..... można tak wymieniać
Gra aktorska wcale nie jest sztuczna wszystkie osoby grajace w tych dwoch serialach graja super a zwlaszcza Shannen, Holly, Alysa, Rose , Jennie i reszta tak samo.
Niektorzy nawet wystepowali w amerykanskim tancu z gwiazdami i mieli swoje programy telewizyjne.
a Shannen to czasem nie grała w BH 2010?
to że ktoś brał udział w tańcu z gwiazdami albo prowadził program nie świadczy o tym że jest dobrym aktorem tylko o tym że jest popularny, a to duża różnica,
grają słabo, sztucznie, beznadziejnie, mimika na poziomie polskich braci Mroczków (oni też brali udział w tańcu)
Nie ma co z toba dyskutowac. Chyba nie czytasz tutaj notek i tematow, ze wszyscy lubia gre aktorow z czarodziejek. Nie czytales ze jak byl nowy film w ameryce z Shannen to poszlo na niego ponad milion osob.
To chyba swiadczy ze ona dobrze gra. Z reszta te aktorki wszystkie graja swietnie.
na Matrixa, PotC i Spidermana poszło kilka milionów, i co? filmy to shity przez duże Sh, to świadczy tylko o popularności, gdyby Shannon była dobra grałaby obok Stiles czy choćby Maggie Gylenhall (podałem je za przykład bo to dziewczyny młode i utalentowane), jak Shannon zagra u Spielberga albo Nolana to ja przejde na buddyzm (czyli nigdy)
spoko, wybaczam;)
wyluzuj, ja mam inne zdanie, ty masz inne, jakby wszyscy mieli to samo byłoby nudno;
fakt byloby nudno, ale denerwuja mnie ludzie ktorzy jak nie lubia jaiegos serialu to go od razu wyzywaja od niewiadomo jakich
dobrze;) chcesz podyskutować, to okej, ja też podyskutuję... nie przeczę, że ten serial nie jest jakimś przełomem, nie jest czymś tak doskonały jak Lost, czy dr. House, ale skierowany jest do młodych ludzi, którzy ot tak lubią sobie popatrzeć jak trzy śliczne panie ganiają za demonami...
gra jest sztuczna? moim zdaniem grają dobrze, ale może nie znam się na tym tak jak ty;)
ja lubię "charmed", ty nie lubisz, żadne z nas zdania nie zmieni... ty poznałeś mój punkt widzenia, ja twój...
pozdrawiam
nooo, w końcu:)
chyba ujęłaś wszystko zgrabnie, nic dodać nic ująć, oprócz tego że moim zdaniem aktorki grają słabo, przypatrz się aktorkom młodego pokolenia jak Maggie G., Julia Stiles, Ellen Page
pozdr.
tak wiem, wiem, ale Rose McGowan na pewno nie jest taka zła;p
Ellen tak objawienie.... do twoich przykładów dorzucę jeszcze Keirę Knightly i panią Portman...
ale następnym razem staraj się nie poruszać aż tak bardzo fanów serialu nieraz toczyły się tu zaciekłe boje z antyfanami;D
no, Natalie to wydało mi się że to oczywiste że jest niesamowita:)
ale Keira to już gorzej, żaden wielki talent, poprawna ale średnia; aha, dorzuciłbym jeszcze Scarlet Johannson
żenada jakich mało, można popaść w depresję przy takim kiczu. dynastia już lepsza była. beznadziejne aktorstwo jak z m jak milosc
Wlasnie ta Dynastia to zenada. Tam tylko kazdy z kazdym sypia i bija sie o forse i wysylaja ludzi do psychiatryka.
Nie to co w czaroddziejkach ze siostry sobie nawzajem pomagaja a takze pomagaja innym ludziom.
jeżeli tak uważasz, to szanuje twoje zdanie, można to było jednak napisać w innych słowach... twoje słownictwo świadczy o tobie...
Tak coś mi się wydaje, że A.Milano, R.McGowan i K.Cuoco to grają w dobrych filmach/serialach z dobrymi aktorami.
To kwestia gustu... A zauwazylam ze Dorsztyn zawsze zamienia dyskusje w rodzaj kłótni =/
oj , ta dorsznyt , to jakaś głupia , 12-letnia dziewczynka ! kto widział , żeby , normalna , dorosła baba , kłóciła się , ze wszystkimi , i była fanką charmed ???
do mruimrau i do ash same jestescie glupimi bahorami i 12 latkami. Jak nie jestescie fanakami ani fanami charmed to po co tu wchodzicie i obrazacie innych i zasmiecacie forum.
Jak ich nie lubiicie to piszcie sobie na swoich blogach a na forum charmed nie piszcie i tyle.
Na was juz szkoda czasu.
Ty za to masz 13. Czy między 12latkami a 13latkami jest jakaś róznica, czy 13latki są dorosłe, a 12latki to dzieci? Zastanowiłabym się nad tym.
no wiem , że do mnie . heh . ja zawsze mam wrażenie , że nie ma tu osób , powyżej 12 roku życia... jak tak dalej pójdzie , to ten portal , zamieni się w przedszkole...
hej, a moze małe zapasy w błocie? co dziewczynki?
moim zdaniem ten film to moda na sukces tyle ze dla mlodzsej widowni
ja , gdybym była administratorem to bym zmieniła gatunek tego filmu . zamiast ,,młodzieżowy'' , napisałabym ,,dla dzieci'' . i nie byłby ,,od 12 lat (od dwanaście lat ?)'' , tylko ,,od urodzenia , do czwartego roku życia'' . i tak powinno być !