Siemacie dziewczyny. Nie jestem fanem tego serialu ponieważ mnie on nie interesuje. Nie wiem nawet o co w nim chodzi. Obejrzałem tylko jeden odcinek i stwierdziłem, że jest on wyłącznie dla dziewczyn.
Ale mam kolegę, który wprost przepada za tym serialem. Nie przegapił ani jednego odcinka. Ma na imię Jacek i ma 20 lat. Kładzie się o 21.00 żeby go rano obejrzeć.
Może przesadzam ale on się dziwnie zachowuje. Jak chciałem go wyciągnąć na dyskotekę to odparł "Co ja tam będę robił, a po za tym muszę rano wstać na serial"
On jest takim typowym "pedancikiem" i strasznym zrzędą. Wiedzie cholernie nudne życie i zapomina o wielu ważnych sprawach(Chyba, że te sprawy dotyczą jego rodziny)
Pomóżcie mi Go jakoś przekonać, żeby się jakoś zmienił bo jest z nim coraz gorzej.Piszcie najlepiej jakieś porady (On to przeczyta Bo ciągle tutaj wchodzi i czyta recenzje).
Z góry dziękuję i Pozdrawiam
no właśnie... ,,Buahahaha''-----> tak będą wyglądać ,,opinie'' fanów... przykro mi , ale twój kolega nie jest do końca normalny... tak jak wszyscy fani tego serialu...
no nieźle...
Ash, możesz się zamknąć :)
Kurde trudny problem. Wiesz co, a może powiedz mu aby pościągał ten serial o.O ? Hmm albo sobie nagrał i obejrzał potem. Jeśli on to tak lubi (a my wiemy dlaczego lubi :P) to nie namówisz go, aby nie oglądał i nie będzie chciał przegapić odcinka. Ja po prostu radze, abys mi powiedział, żeby ściągał. Ewentualnie moze nie lubi dyskotek i się wstydzi czegoś i zasłania się tylko tym, że musi zdążyć na serial. Nie wiem jaki to mógłby byc problem... Może nie podobają mu się dziewczyny, albo po prostu nie lubi wychodzić z domu? A może ma na coś fobie? Musisz z nim pogadać...
pozdro dla wszystkich ale antypozdro dla Ash(jak zwykle złośliwa to normalka, nie przejmujcie się :P)
,,Ash , możesz się zamknąć :)'' -----> to pytanie , czy twierdzenie ?? nie ma ani kropki , ani znaku zapytania , ani wykrzyknika (trochę dużo tych ,,ani''), tylko jakiś emotikon !! nie rozumiem dzieci neo...
No to, że nie rozumiesz nas (jak ty to nazywasz dzieci neo) to juz twoj problem, a wypowiadasz sie nie na temat wiec spadaj
A do twórcy tematu - jest tu kilku chlopakow ktorzy to oglądają wiec beda pewnie niesmacznie sie czuc jak czytna ze napisales ze to dla dziewczyn :P
Może faktycznie przesadziłem. Mam nadzieję, że nikt o to nie ma do mnie żalu. Nie chciałem obrazić.
Dzięki MRUiMRAU za radę. Pogadam z nim.
Pozdrowienia dla fanek i fanów serialu "Czarodziejki"
Tylko radze nie dopytywać zabardzo bo sie jeszcze wkurzy i zamknie w sobie, albo się fochnie.
Nie ma za co ;)
Lepiej ty to zrób, nie ja chodze po forach, które mnie nie interesują i wkurzam innych!
ale masz problem;/ ja jest młodszy od twojego kumpla mam 16 lat ogladam Czarodziejki no i co z tego?????????? przecież nie ma nic w tym złego:) to fajny serial i tyle:D
Wlasnie co z tego, ze ktos kto ma 20 lat oglada ten serial i jest w dodatku chlopakiem.
Ja mam 25 lat i mi sie on bardzo podoba bo sa fajne teksty, dobre aktorki i aktorzy.
Serial jest po prostu super.
Pozdrawiam wszystkich fanow i fanki.
Do zalozyciela tematu:
Czy jak ty bys ogladal jakis serial i by ci sie tak spodobal, ze nie chcialbys go przegapic, to jestem ciekawa czy tobie moglby ktos wytlumaczyc zebys go nie ogladal bo jest np. dla dziewczyn, albo cos w tym stylu.
Czekam na odpowiedz od ciebie.
no własnie... zgadzam sie z Dorsznyt... każdy ma prawo do oglądania tego co chce. pozatym to nie jest film tylko dla kobiet... tylko dla wszystkich... gdzie nie jest napisane że jest dla kobiet.... to że opowiada o trzech siostrach to nie znaczy że już jest dla kobiet. Ludzie myślcie co piszecie :)
Co prawda więcej kobiety go oglądają, ale to nie znaczy, że chłopacy juz nie mogą. Dorsznyt i Leo troche nie zrozumieliście jego problemu. Mu nie chodzi o to, aby on nie oglądał tego serialu tylko, aby go gdzieś wyrwać z rzeczywistości CHARMED :)
jesli podoba mu sie ten film. to co w tym zlego ? choc przyznam. ze dziwne jest to, ze woli ogladac ten serial, choc uwazam go za swietny, niz wybranie sie z kumplem na impreze. sama nie wiedzialabym co robic ^^.
Wiem ze to tylko serial i lepsze jest wyjscie z chlopakiem.
Ale mozna przeciez sobie tez nagrac odcinek i obejrzec go w wolniejszym czasie. Ja czesto tak robie ze jak nie moge ogladac to programuje i pozniej ogladam jak mam czas i wtedy nie przegapiam odcinkow.
no dorsznyt.... świetnie , świetnie.... normalnie świetniej się już nie da .... ,,chłopacy'' !!! ha ha ha ha ha !! wiesz , wyprodukowali coś takiego , jak ,,poprawność pisowni''... warto do niej zajrzeć
!
'Fajny serial' to jeszcze do zaakceptowania, ale żeby wstawiać sobie fotke aktora w nim grającego i wziąć za nick jego serialowe imię to już ostro wskazuje na geja :p
Jezu nie musisz się czepiać...! Ma prawo do nicku jaki chce i może być fanem Leo. A jak jest gejem to co z tego mi to jakos specjalnie nie przeszkadza. Eh chłopcy nie dorośli jeszcze do tolerancyjnosci *żolwik do dziewczyn* ;)
Zelmer - nie wyzywaj od gejów skoro nie wiesz kto siedzi po drugiej stronie. Ja osobiście w tym "gejostwa" nie widzę (ty chyba jesteś homofobem :-)). Masz po prostu dużo kompleksów tak jak mój kolega.
Pozdro.
Tak. Gadałem z nim. A właściwie to zacząłem te "negocjacje". Powiedziałem mu, że lepiej byłoby gdyby sobie ściągnął ten serial w dniu kiedy go nie zobaczy, a on na to odpowiedział: "Może se ściągnę jak mi się będzie chciało.
Ale znając go to nie ściągnie bo on jest niedoczekany.
U niego jest tak czasami, że jak ma coś zrobić to używa słowa "kiedyś" i wychodzi to na NIGDY.
Hej wszystkim! Ja lubię oglądać Czarodziejki, ale nie jestem aż taką fanką jak Twój kolega. On na pewno bardzo lubi ten serial, ale nie uważam, że ma świra. Po prostu jest WIELKIM fanem i już. A czemu uważasz, że film jest "dla dziewczyn"?
Uważam tak ponieważ wszystkie moje koleżanki go oglądają i z pośród moich wszystkich kolegów tylko on jeden to ogląda.
o , nasza ,,kochana inaczej'' bubipop , schowała się pod nickiem ,,MRUiMRAU '' ?? już przeszło ci podszywanie się za mnie ?? ojoj !!
pousuwała wpisy , i myśli, że jak przeprowadzi zmiany , to nikt jej nie pozna ?? ojoj ! malutka , biedna , zakompleksiona...
Udowodnij mi to, a nie rzucaj słów na wiatr ;-) wszyscy wiedzą, że to ja szybka jestes o_O myślałam, że wreszcie sobie stąd pójdziesz, ale anwet to nie pomogło o_O jesteś na prawde walnięta, przekonałam się :P
Załozycielu tematu, a zapytaj sie kolegi, co trzeba by było zrobić, aby nie oglądał serialu, tylko gdzieś z Tobą wyszedł. Bo może to jest powazniejszy problem a Charmed to tylko przykrywka? A moze trzeba go abrdziej docisnac. Poinformuj nas o postepach ;P
Pozdro :)
No na przykład może byc gejem??? Albo może miec fobie na społeczność? Albo kogoś nie lubi z towarzystwa i nie chce się spotkać, lub może zamiast do dyskoteki chciałby isc gdzies indziej? Kino? Zoo? Park? Schronisko? Restauracja? Bar? Jezioro? Basen? Jest duzo powodów!
Stawiał bym na fobie na społeczność, gejem raczej nie jest (chociaż w dzisiejszych czasach nikomu nie można ufać)
Czasami wychodzimy na piwo (zaznaczam słowo CZASAMI)
P.S. ale się temat rozwinął...:-)
Właśnie, wszystko jest możliwe i jak już wspomniałem nikomu nie można ufać.
A wracając do mojego problemu to, jak wspomniałem temu mojemu koledze o imprezie w sobotę to powiedział, że raczej pójdzie. Tylko cały pic polega na tym, że on nie ma kasy i trzeba będzie mu stawiać... ale czego się nie robi dla kumpla, no nie?
Może to taki trick, że bedziesz mu stawiać jak chłopak dziewczynie ;P ...
nie no żartuje ^^ moze wlasnie dlatego nie chcial chodzic bo nie mial kasy a sie wstydzil, ze nie ma wiec nie chcial chodzić.
No to może idźcie razem gdzies rpacować. ale nie wiem gdzie to juz wasza sprawa :P
Heh
Cały dowcip polega na tym, że to on pracuje. Ja jestem tylko na rencie.
Pozdro dla fanów seriali.
Boże widzisz i nie grzmisz! chcesz z siebie robić wariata to rób na innym forum....
Podobnie to ująłem w pierwszym moim poście (tylko znacznie krócej;p), ale ci wszyscy śmieszni ludzie (łącznie z założycielem tematu) biorą to na poważnie....hahah
nie wiemy jak bierze to autor tego wątku;) ja tu wyczuwam całkowitą ironię...