Alyssa wszczynała kłótnie. Alyssa zażądała, żeby producenci wybierali między nią i Shannen. Alyssa miała mniej ważną rolę, ale dostawała za nią więcej kasy. Alyssa kłóciła się także z Rose. Więc dlaczego odeszła Shannen? Prue była najstarsza, zawsze chroniła siostry, zginęła broniąc niewinnego, straciła swoją miłość(Andy'ego) bo musiała walczyć z demonem. Prue zawsze wnosiła do tego serialu dużo akcji i humoru, dzięki niej było widać że Czarodziejki są kochającymi się siostrami. Więc nie rozumiem producentów Charmed i nie rozumiem tego, że wybrali Alyssę! Mogli zatrzymać Shannen choćby z tego względu że jest lepszą aktorką i przyjaźni się z Holly Marie Combs! To był straszny i tragiczny odcinek...
JA JESTEM INNEGO ZDANIA TOO qaLLYSA DO SERIALU WNOSIU KAZDA DAWKE HUMOWR;) JEST SUPER AKTORKA;) ALE... CZARODZIEJKI BEZ SHANNY NIE BEDA TAKIE SAME:(
juz to gdzies napisalam ale moze uwazali ze allysa jest lepsza? (za co jej dawali wiecej forsy?) no i mieli z nia jeszcze watek cola. jakby ja wywalili cole tez by odszedl bo oni byli przeciez razem (w filmie) moze dlatego. WOLE PRUE!
to nie tak Shannen wypadła z obsady bo ja Spelling wywali miał z nią juz na pieńku w obsadzie BH90210 i z tamtego serialu przecież tez ja wywalił , on jej nigdy nie lubił ale po latach stwierdził ze sie pomylił i nawet chyba przeprosił shannen za to ale ona już do serialu wrócic nie chciała po tym jak nie miło została potraktowana , zresztą Speling poznała sie na Allysie dopiero później , mało kto ma o niej dobre zdanie
masz zle informacje .. Shannen odeszla z Beverly Chills na wlasna prosbe .. jednak z Charmed Spelling ja wyrzucil a potem przyznal ze to bylo blad i lepiej bylo wyzucic Alysse .. a zreszta przeczytajcie sobie jego wywiad :
,, .... Od poczatku serialu na planie byly klotnie . Najpierw miedzy Alyssa Milano i Shannen Doherty , a potem miedzy Alyssa a Rose Mcgowan. W 2001 r. powiedzialem DOSC !!! Jedna z aktorek musiala odejsc . Wybor padl na Shannen .. Potem przyznalem - To byl blad ''
I jeszcze jak Aaron scharakteryzowal Alysse :
,, Niewdzieczna awanturnica - tak Aaron scharakteryzowal Alysse i zapowiedzial ze aktorka juz nigdy nie zagra w jego produkcjach.''
ja gdzies czytalam ze Shannen chciala za duzo kasy i dlatego Spelling ją wywalił. a kłotnie swoją droga,ale to nie one byly tego przyczyną.
To nie do końca tak. Shannen nie chciała za dużo kasy, tylko sprzeciwiła się temu, że Alyssa dostaje więcej pieniędzy od niej(a przecież rola Shannen była ważniejsza) i to był tylko jeden z powodów. A drugim powodem były właśnie te kłótnie, bo Aaron sam mówił, że miał już tego dość. Więc wywalił Shannen. Nie dało to zbyt wiele bo "niezawodna" Alyssa nadal kłóciła się, tyle że z Rose.
A ja zdobyłem jeszcze inne informacje na temat odejścia serialowej Prue. Nie chodziło tylko o kłótnie z Alyssą Milano i gażę pieniężną. Shannen Doherty miało problemy z alkoholem i nieraz przychodziła wstawiona na plan, przez co niektóre sceny kręcono dłużej, była też niepunktualna. A swoją drogą pozostaje nam zaakceptować to co mamy, cieszyć się, że Polsat nadal emituje serial. I po co te różne spekulacje. Opinii zawsze będzie tyle co ludzi, a jak naprawdę było to wiedzą tylko aktorzy.