PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51412
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pamiętacie te różne wersje na temat odejścia Shannen? Chcecie wiedzieć co powiedział o tym Robert Masello:
Jak to było z Alyssą i Shannen? Kto był powodem kłótni i odejścia Shannen?

Odp.: Obie. Wiesz, i Alyssa i Shannen są dość wybuchowymi osobami, które nie znoszą sprzeciwu. Z początku znalazły wspólną płaszczyznę porozumienia i uważały się nawet za przyjaciółki, mając wspólnych wrogów i na nich wyładowując swoją energię. Niestety, tym wrogiem byłem czasami ja. Coś jednak pękło pod koniec kręcenia drugiego sezonu serialu. Doszło do pierwszych kłótni. O co? Mówi się od dawna, że jak nie wiadomo, o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Tak było i tam razem. Gdy Alyssa zobaczyła kontrakt Shannen i wynagrodzenie, jakie ta dostała za zaledwie dwa sezony, dziewczyny zaczęły się kłócić. Sprawę uspokoiło późniejsze pojawienie się nowego kontraktu z Shannen na trzeci sezon, ale nie na długo.
Punkt kulminacyjny miał miejsce w połowie trzeciego sezonu. Wówczas Julian, grający Cole'a, związał się poza planem z Shannen, podczas gdy grał serialowego partnera Alyssy. Dziewczyny zaczęły się kłócić nie tylko o pieniądze, ale i o niego. Nawet Aaron [Spelling- przyp. tłum.] nie był w stanie nad nimi zapanować. W końcu doszło do tragedii- Shannen uniosła się honorem (jak już raz to zrobiła w 'Beverly Hills') i powiedziała: 'Odchodzę'. W pół dnia zdjęciowego wstała i wyszła i nie wróciła do następnego ranka, gdy Holly wybłagała przez telefon, aby ta przyszła. Za namowami przyjaciółki, Shannen zgodziła się wypełnić swój dotychczasowy kontrakt, ale obiecała, że nie chce mieć nic więcej wspólnego z serialem. I stało się.
Próbowaliśmy ją namówić do tego, by gościnnie wystąpiła w kilku odcinkach (miały to być m.in. 'Charmed Again', 'Brain Drain' i dużo później- 'The Seven Years Witch'), ale ta sukcesywnie odmawiała. Podobno, ale nie wiem tego na pewno, dziewczyny pogodziły się gdzieś w momencie 8 sezonu, jednak na powrót Prue, w jakiejkolwiek formie, było już chyba za późno, zwłaszcza ze względów finansowych.

Pytanie pochodzi z charmed.pl W innej odpowiedzi Robert mówi, że starano się żeby jeszcze Prue w serialu, ale Shannen nie chciała zagrać. Gdyby się zgodziła zobaczylibyśmy ją w odcinki pierwszym czwartej serii i ostatnim...

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

ja to wiedzialam od dawna na penwym forum dgzie admin mowil ze ma kontakt email z tym Robertem i ta wiadomosc jest identyczna jak na tamtym forum wiec to bylo na pewno skopiowane

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

i widzicie :)