Hm, pewnie dziś znowu nie będzie Czarodziejek. Mecz nadal trwa i zanosi się, że szybko się nie skończy, bo właśnie wygrałyśmy seta z Japonkami.
No, aż żal.pl Już miałem nadzieję, że od 12 puszczą Charmed, a tu kiepscy, już mnie krew zalała. Co ten polsat odpier*ala? Nie mogli zamiast kiepskich puścić Charmed, przecież wszyscy fani są ważni, zarówno ci siatkówki jak i tego Charmed. Ale widocznie polsat nas olał i to nie będzie ostatni raz!!!!
http://www.polsat.com.pl//program.php
Z tego co widze na tej stronie to charmed teraz "trwa".
Po co ta ekstraklasa na posacie skoro leci teraz na polsacie sport?
Wypluj te słowa!! Oby nie..
Na całe szczęście mecze były ciekawe, jeden i drugi ^^. Ale Czarodziejki też by się zmieściły, chociażby gdyby były bez 100000 minutowych reklam.
A w którym miejscu mecz Polska - Japonia był ciekawy? Wtedy jak przegrywały nasze z kretesem? Wstyd żeby tak grać... Jeszcze jakby wygrały to może mniej by mi było szkoda Czarodziejek a tak co? Myśłałam, ze dadzą Charmed po meczu ale nie, musieli wcisnąć jakiś durnych Kiepskich! Ten polsat jest porypany!
mecze w ogole nie maja sensów jezlei ich sny ustalone sa tak jak obecnie, nie mowie tak dlatego ze mnie to nudzi czy dlatego ze psuzczaja mecze w czasie czarmed
To, że Polki przegrały nie znaczy, że nie był ciekawy. Sama gra z Japonkami zawsze zachęca do oglądania. Chociaż drugi mecz ciekawszy był -5 bramek, no no ;p
Każdy lubi co innego, każdy ma inne zainteresowania. To, że dla kogoś mecz był nudny nie oznacza, że dla innych również jest. Ja osobiście lubię i Czarodziejki, ale i siatkówkę, i piłkę nożną.
To było też nie tylko do Twojej wypowiedzi, ale i poprzedniej osoby, ogólnie czyli, no nieważne ;)
A największym bezsensem było dzisiaj puszczenie Kiepskich między tymi meczami, mistrzostwo normalnie!!
To było do mnie... Ale cóż, nic nie poradzę! Cholera człowieka bierze jak ktoś rozwali ustalony porządek!
Co do siatkówki, hmm lubię oglądać, czemu nie? Ale nie z drużynami z Dalekiego Wschodu... te wszystkie Chinki, Japonki i Koreanki są niemożliwe! Skaczą po tym boisku jak pchełki, nie idzie z nimi wygrać! Ja nie wiem jak one podbijają te piłki niemal z parkietu. Ale najgorszy jest ten ich japoński pisk... mi od razu adrenalina skacze!
Piłka nożna? Niee.. raczej wolę siatkę...
Co do Czarodziejek lubię jak wszystko jest tak jak było ustalone! A było ustalone, że najpierw mecz a potem Czarodziejki! A nie Kiepscy! Jestem wściekła na polsat bo to nie pierwszy raz... specjalnie tak układają program... Jakby zmniejszyli ilość reklam to spokojnie pooglądalibyśmy ze trzy odcinki Czarodziejek!
Pozdrawiam!