i wie jaki w końcu jest ten Opening? ten co jest obecnie w (6) sezonie czy jakiś inny? za info z góry dziękuję;)))
Ale Ci powiem :) Jest inny opening inna piosenka, nie wiem natomiast jaka (tytul, autor)ale wiem ze jest mam juz kilka odcinkow 8 sezonu i sprawdzałam :P pozdro:)
nie wiem o co ci chodzi? jak masz problem to nie odpisuj... ani się ciebie nie pytałem o to ani nic, a ty masz jakiesz wyrzuty. zastanów się co i gdzie piszesz... bo chyba pomyliłas fora!
Chyba nie :) juz była dyskusja o tym w której to własnie ty brałeś czynny udział i wyjasniono, że jest inny opening a Ty sie znowu o to pytasz. A Twoj psot w ogole nie został ustosunkowany do mojego (:
nie wiem czy wiesz ale po to jest forum żeby pytać.. moge się pytać 100 razy o to samo a tobie nic do tego
NaKolorowo daj sobie siana, bo już nudna jesteś. Skoro to dla ciebie takie trudne odpowiedzieć na pytanie Leo, to nie odpowiadaj i problem z głowy. Ale ty sie dziwnie zachowujesz, bez kitu :/
Ślepa nie jestem, wiem, że odpowiedziałaś, ale oczywiście musiałaś przy tym dodać swoje trzy słowa (ba, żeby tylko trzy). Jak ci to tak strasznie przeszkadza, że ktoś o coś pyta, to się nie udzielaj tylko zajmij się czymś innym. Wyjdzie to na zdrowie i tobie i nam.