PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Dla mnie wszystkie sa super, ale Paige nie ma wiele urody!!!
pozdrowienia pa

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

Wszystkie są spox ale najładniejsza jest Phoebe. Na drugim miejscu Prue (choć jej już nie ma) ale Piper i Paige tez nie są zle;)

Bellamy

A dla mnie najładniejsze są Phoebe i Paige. Chciałabym tak wyglądac :)). A na drugim miejscu Piper i Prue.

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

Dla mnie wszystkie są ładne, ale ta Paige nie podoba mi sie.

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Najładniejsza jest Paige. Podoba mi się jej uroda, ponieważ jakiej by fryzury nie miała i jakiego makijażu wygląda prześlicznie. Phoebe wygląda źle w krótkich włosach. Zauważyłam też, że siostry mają super wdzianka. Przynajmniej Paige i Phoebe, bo Piper tak jakby gorzej ubierali.

redsylwia

Wszystkie są ładne. Ja najbardziej lubię Piper i Prue, ale najładniejsza jest chyba Phoebe - bo jest młodsza. Paige też jest ładna, ma nie typową urodę, ale nie w moim stylu.

czarodziejka94

Dla mnie wszystkie są ładne, najgorzej wyglada jednak Piper lecz choć i tak jest piękna. A Paige jest ładna, jedynie jeśli pomaluje usta na mocny czerwień i zrobi taki blady makijaż to jest brzydka. Prue jest ładna, lepiej jej w długich włosach:P Phoebe chyba zawsze ładnie wygladała z wyjątkiem albo 5 albo 7 sezonu a w 6 keidy miała krótkie włosy brzydka była

kovu93

a mi podoba się Paige z 5 czy tam 6 sezonu jako ruda i jako blądynka

redsylwia

Wszystkie są bardzo ładne ale według mnie najładniejsza z nich była Prue... pomijając ten jeden odcinek, gdzie czarodziejki udały się w przyszłość i tam Prue była blondynką! Brrr...

ocenił(a) serial na 8
Domi_Nique

W tedy Prue wygladala okropnie, albo kiedy byla nastolatka wyglada tez okropnie!!

redsylwia

Prue była b.ładna (szczególnie z długimi włosami), Piper jest taka sobie, Pheobe też niezbyt ładna, Paige jest wg mnie najładniejsza.

NeutralGin

Ja stawiam na Paige. Prue też była ok., Piper jest w porządku, ale Phoebe... okropna. Szczególnie z całkiem krótkimi włosami.

użytkownik usunięty
Suede

Według mnie najładniejsza jest Paige=) Bardzo ładna była też Prue

ocenił(a) serial na 10
redsylwia

Paige jest najładniejsz.Inne siostry też,ale ona ma ciekawą urodę.