Mógłby mi ktoś napisać dlaczego wszyscy piszą, że Alyssa Milano jest "koszmarna" aktorką?
Ja po prostu chciałabym wiedzieć....
No i jeszcze niektórzy nie lubią Phoebe...
Proszę o odpowiedzi
Ja uważam, ze Alyssa jest świetną aktorką gdyż tak przekonująco zagrała miłośc do Cole'a :P
Pheobe zawsze była moją ulubioną postacią (kilka lat) ale zmienio się to gdy w 5 sezonie nie chciała Cole'a i moim zdaniem zaczęła się beznadziejnie zachowywac;/ TAkże teraz mnie strasznie denerwuje i jej nie lubię choć nadal uważam że jest z nich najpiękniejsza;)
(ale Pheebs z 3 i początku 4 sezonu kocham:P)
buziak:*
Lubię wszystkie czarodziejki, to co, że niektóre nie mogły się ze sobą dogadać na planie. W serialu tego nie widać. Alyssa jest dobrą aktorką, tak jak i pozostałe. Jutro szykuje się świetny odcinek - "znaczenie bycia Phoebe", ale to z inne beczki.
Ja nie uważam, że Alyssa jest koszmarną aktorką. Wręcz przeciwnie! I gdzie Ci "wszyscy"? :) Pozdro :*
Ci wszyscy są tutaj:
http://www.filmweb.pl/topic/700181/Ona+jest+przeg%C5%82upia%21%21%21%21%21%21%21 %21%21.html
oh tak ;) ale każdy aktor ma swoich fanów i antyfanów;) jestem pewna, że połowa udzielających się w tym wątku (tym w linku) nigdy nie zagrałaby w połowie tak, jak Alyssa;)
Alyssa gra najlepiej razem z Rose ;) A ci antyfani ją tylko obwiniają o odejscie tej Shannen :/ A ona sama wyleciała..xD Alyssa jest najlepsza ;)