PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Właśnie teraz mnie naszło jaki jest tytuł muzyki z openingu w sezonie 8 (moim ulubionym^^) ?

latios

no wydaje mi się , że ten sam , co i we wszystkich :DDDD .

latios

Ash, ty popieprzone dziecko, przecież ty tego nie oglądasz! "To serial dla 2-latków"! po co się w ogóle wypowiadasz?
a co do tej muzyki, to mi też sie podoba, ale nie wiem jak się nazywa :D

Freaky_Phoebe

W 8 sezonie piosenka tytułowa jest inna. Jeśli ktoś zna jej tytuł lub jeszcze lepiej, wie skąd można ściągnąć piszcie ;)

latios

A jaki ma tytuł obecna piosenka na początku ?????????? Bardzo proszę o odpowiedź ;D pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
myszsz___

Love Spit Love - How Soon is now. A która jest w 8 sezonie to nie wiem :P

Oldzia_

yyy.... ja jestem dopiero w 5 sezonie... kiedy zmieniają muzyke w czołówce??????? i na jaka????? niech ktoś powie:)))

ocenił(a) serial na 8
Leo_Wyatt

Też jestem zaskoczona i chciałabym wiedzieć :P Może ktoś odpowie?

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

mam

DevaKONTOZAWIESZONE

co masz? ale ja sprawdzałem na youtube i muzyka do czołowki 8 sezonu jest taka sama jak teraz w 5 i wygląda na to że nic się nie zmieniło http://pl.youtube.com/watch?v=qqdyHBik2Ng&feature=related sami sobie zobaczcie?!

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

no chyba nie Leo, mam sciagniety ejden odcinek 8 sezonu i muzyka openingu jest inna niż w reszcie sezonów. Nie daj się nabrać na fanarty ;P

DevaKONTOZAWIESZONE

to daj mi link do tego odcinka chce zobaczyć:P

ocenił(a) serial na 10
Leo_Wyatt

kurde mówie, że mam sciagnietego a nie z linka!!

DevaKONTOZAWIESZONE

nie wkurzaj się bo ci ciśnienie podskoczy:P a tak nawiasem mówiać to wkurzasz się o byle co... panuj nad sobą:)

Leo_Wyatt

o tutaj macie, tak nawiasem to muzykaz openingu została zmieniona ze wzgl. na koszty (zatrudnienie jednej z lepiej opłacanych gwiazd serialów K.Cuoco) a tu link : http://pl.youtube.com/watch?v=9jhTcaGQLPs&feature=related

W całym 8 taka jest

latios

o boże... ale ta muzyka jest okropna.... już gorszej nie mogli dać?:/ MASAKRA...

latios

Nie podoba mi się ta muzyka. Wolę starą.

Frantic_Girl

ja też wole stara:) jest super! a ta z 8 sezonu do KITU!!!!!!!!!!

latios

Dokładnie ;/

Frantic_Girl

Powiem tak jeśli poświęcili ją dla lepszych aktorów to ja chcę tą. A ta podkreśla wyjątkowość 8 sezonu, przecież to ten ostatni ;)

latios

ale tamta stara piosenka:D była o wiele lepsza:D bardzo nadawała się do tego serialu:D niż taaa z 8 ;P

latios

No właśnie ostatni więc mogli się postarać o dobrą muzykę. No ale masz racje lepiej mieć dobrych aktorów i kiepską muzykę ;)

Frantic_Girl

ale lepiej mieć dobry aktorów i muzykę:P ja jestem troche nie zadowolony... ;]

Leo_Wyatt

To nie możliwe... Przecież przy tytule jest (from DVD)
A zresztą sami zobaczcie
http://www.youtube.com/watch?v=5jI8Z8Xno4g

P_Halliwell

Chodzi o to, że ta inna melodia jest do wersji DVD czy coś takiego..

P_Halliwell

Bosh! Jak oglądałem 8 sezon w Stanach to było z taką melodią, nie wiem może już zmienili ale wtedy była taka i O

ocenił(a) serial na 10
latios

ludzie to tylko pisoenka, lcizy sie serial. Leo juz mi odskoczyło :P:*

DevaKONTOZAWIESZONE

Na pewno zmienili latios skoro podałam to nagranie :)).

ocenił(a) serial na 10
P_Halliwell

ale jak mógł wpłyc budzet na pisoenke? co oni msuieli co sezon za tą psioenke płacic? =/

DevaKONTOZAWIESZONE

Kontrakt się wypalił był tylko do 7-go sezonu podpisany, bo jak wiadomo 7 sezon miał być (i powinien być) ostatnim, a przedłużenie było zbyt drogie biorąc pod uwagę ogólny koszt serialu i gwiazdy które do niego zatrudniono w celu zwiększenia oglądalności. W Stanach zaraz po openingu były reklamy jak pamiętam i ,i tak nikt nie oglądał, więc po co komu tracić kasę jak można i gwiazdeczki do serialu i więcej efektów specjalnych...

latios

"It was used because the contract with Love Spit Love ended so they couldn't use the original theme song."

to zostało napisane pod tym filmikiem. Wszystko jasne ;) trzeba było tylko się doczytać

ocenił(a) serial na 10