Nie wiem dlaczego, ale jakoś najlepiej oglądało mi się odcinki sezonów
1-3 i 4 do połowy. Dalsze nadal są dobre, ale czegos im brakuje... nie potrafie okreslić, czego. Po prostu są jakieś "inne".:)
Jak dla mnie to wogole mogloby nie byc tamtych sezonow powino sie wszystko skonczyc na 3-4 sez. No i Cole wykas...owali troche za wczesnie :P :D
tez mi sie tak zdaje,obejrzalem ostatni odcinek w sobote i zauwazylem ze nie ma tego smaku jak pierwsze sezony.Az nie miło sie ogladalo , ale dobre i to
wg mnie tez sezony 1-3 sa naj szczegolnie 3. poztym koncowka 6 i poczatek 7 tez sa ok ale juz cala reszta serialu ejst gorsza.. jak dla mnie.. inny klimat i w ogole glownie spowodowane wiadomo -smiercia Prue
Nawet nie chodzi o to że zabrakło Prue... Lubię i Prue, i Paige. Po prostu to jakos tak wygląda, jakby nagle wszyscy stracili zapał do pracy i wszystko kręcone było "na siłę"
a tak wogole to Paige-Rose Zgrywa jakas straszna laske jest nawet czasami troche sprosna nie zauwazyliscie nawet Phoebe juz tak Otwarcie nie daje :D wogole do dupy do wszystko
zadzam się ja uważam że najleprze były trzy pierwsze sezony z Prue... teraz serial jest troche nudny... nic się nie dzieje nie wiem czemu.. ale mam takie wrażenie... a szkoda!
W późniejszych sezonach strasznie mnie wkurza to, że Piper nie jest z Leo. Normalnie znieść tego nie mogę... No i jeszcze to, że Leo się stanie zwykłym śmiertelnikiem ;/ Kto to w ogóle wykminił ;/
Moim zdaniem najlepsze były sezony 1-3.. Mimo ,że za Prue nie przepadałam;] Poprostu scenarzyści mieli na początku lepsze pomysły ;)
A ja wolę sezony 4-8.
Mój pełen ranking:
1. siódmy
2. piąty
3. trzeci
4. szósty
5. czwarty
6. ósmy
7. pierwszy
8. drugi
A jakie są Wasze ulubione odcinki? Tak z ciekawości:) Moje to(kolejność dowolna):
-Something Wicca This Way Comes
-The Wendigo
-From Fear To Eternity
-Is There A Woogy In The House?
-That 70's Episode
-The Painted World
-Pardon My Past
-All Halliwell's Eve
-Sleuthing With The Enemy
-Wrestling With Demons
-The Good, The Bad And The Cursed
-Pre-Witched