PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Hejka. Mam pytanie - kto mógłby mi streścić dzisiejszy odcinek? Oglądałam początek, ale niestety później już nie mogłam, więc będę wdzięczna za opowiedzenie mi go ;)
Aha i czy może ktoś się orientuje, czy Polsat będzie nadal nadawał 'Czarodziejki' we wrześni i tak dalej? Bo słyszałam, że emisję BH90210 wstrzymują.

Pinky_Emm

Podczas szukania pomocy u wróżki, w sprawie utraconej mocy wizji, Phoebe odkrywa istnienie demona, który kradnie oczy Cyganom w celu odwrócenia cygańskiej klątwy, która kiedyś oślepiła jego ojca...

Kiedy Phoebe dotyka cygański talizman, jej moce wizji wracają ze zdwojoną siłą. Wówczas prawie na żywo widzi jak polujący na Cyganów demon zabija ją i jej siostry!

Piper chce zrobić USG płodu, lecz Leo obawia się, że może to ujawnić prawdę o nich...

Leo_Wyatt

We wrześniu Czarodziejki już nie będą raczej nadawane w tygodniu
Ale w sobotę dalej możesz oglądać ;)

Lina_senpai

we wrześniu tylko w sobotę;((( szkoda....

Leo_Wyatt

W tamte wakacje też tak było ;P

Lina_senpai

wiem ;)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Ok, dzięki za info :) A co dzisiaj było? Wybaczcie, że tak męczę, ale dzisiaj i wczoraj wyjechałam i nie mogłam oglądać.
No i to dobrze, że przynajmniej w sobotę będą emitowane :D

ocenił(a) serial na 10
Pinky_Emm

a ja właśnie sprawdzałam i sie okazało że polsat będzie puszczał we wrześniu charmed i to nie tylko w soboty,ale także w tygodniu.

ocenił(a) serial na 9
Izuu_

WoW - jeżeli to prawda, to Polsat robi postępy xD Zawsze urywał emisję gdzieś w połowię z jakiś dziwacznych powodów xD Ale nie mówię tu o 'Charmed' jakby co :P

ocenił(a) serial na 8
Pinky_Emm

Fajnie, fajnie, ale kto będzie oglądał rano o 9:30? Ja pewnie jak zwykle cały tydzień będę mieć na 7:30 :((

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

Ajć - o tym nie pomyślałam... Ja pewnie cały czas będę miała na 8.00, a jeden dzień może na 11.30 czy coś w tym stylu - wow, czyli że raz w tygodniu sobie obejrzę... xD