PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Jaki odcinek najbardziej Wam się podobał? Może macie swojego ulubionego? Nie musicie mówić numer, ani prawidłową nazwę...Opiszcie go... Jeżeli chodzi o mnie to...wszystkie mi się podobają...Czekam na odpowiedź na ten temat...

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

Mi sie najbardziej podobaly odc:
-Blinded By The Whitelighter(jak czarodziejki nabijaly sie z Natalie)
-Wrestling With Demons (Jak Prue i Phoebe skopaly tylki 2 grubasom)
-Just Harried (Jak Piper miala slub i jak astralna Prue go rozwalila z lekka :D)
-Exit Strategy (Jak przez nowa moc Piper Prue dostala szafa w lep :P)
No i moglabym powiedziec ze ost odc 3 serii byl super, ale przez smierc Prue z jakiejs strony go nienawidze...

ocenił(a) serial na 10
waszka_3

Mi sie podobały te same co Waszka wymieniła i jeszcze 2 odcinki
- The Good, the Bad and the Cursed(Cole i Prue przenoszął sie w czasie by pomoc Phoebe,ojciec dziewczyn dowiaduje sie ze Leo jest Duchem światłosci)
-The Demon Who Came In From The Cold( Cole idzie do bractwa zeby dowiedziec sie co planują) i jeszcze jest wiele innych odcinkow...ktore mi sie podobały

phoebe_4

Mi wszystkie

ocenił(a) serial na 10
phoebe_4

A mi najbardziej Primrose Empathy( prue ma dar empatii),Sleuthing with the Enemy ( phoebe dowiaduje sie ze cole jest demonem) i wiele innych

Bellamy

A nie sądzicie, że odcinek pierwszy był ciekawy? To przecież tam się wszystko zaczyna, cały świat i serial "CHARMED"... Myślę, że ten odcinek jest godny wspomnienia...Chyba najbardziej mi się podobał...Trzeba podkreślić, że była tam nasza kochana Prue...

phoebe_4

Sezon1:
The Fourth Sister -gdy do Prue, Piper i Phoebe przychodzi Aviva i chce zastąpic miejsce Prue
The Witch is Back -odcinek, gdy powraca Melinda, założycielka rodu Halliwell
From Fear to Eternity -odcinek, gdy demon żywi się lękiem czarodziejek i w ten sposób je niszczy
Which Prue is It, Anyway? -odcinek z trzema Prue
Sezon2:
She'a a Man, Baby, A Man! -przemiana Prue w faceta
Ms. Hellfire -Prue jako płatna zabójczyni
Heartbreak City ? odcinek z Kupidynem
Chick Flick -odcinek z demonem, który wkradał sie do filmów
Sezon3:
Primrose Empath -Prue ma dar empatii
Sleuthing with Enemy -siostry dowiadują się że Cole to demon
Blinded By the Whitelighter -czarodziejki mają nowego ducha światłości
Bride and Gloom -Prue, Piper i Phoebe po stronie zła(nadal mam ten odcinkek nagrany na wideo:))
The Good, the Bad and the Cursed -Prue współpracuje z Colem by ratowac Phoebe
Ogólnie 3 sezon to mój ulubiony, co nie zmienia faktu że kończy się on fatalnie :((

ocenił(a) serial na 9
phoebe_4

Mi sie w sumie najbardziej podobają wszystkie odcinki z trzech pierwszych sezonów,czyli wszystkie z Prue!
Najbardziej jednak zapadł mi w pamięć odcinek chyba 5 , 2 sezonu gdy Prue zmienia się w faceta ;p;p

Drusilla_the_Bloody

Hehe, żeczywiście to było super. Mi się też podobało :D