PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Siema! Znalazłem w internecie link na youtube w którym widać że Prue powróci czy to prawda? Oto link http://www.youtube.com/watch?v=yk4f8QzALzQ&feature=related
Proszę o odpowiedz

piotrus20020

oświeć mnie, w czym ma powrócić skoro zakończyli to gówno 4 lata temu?

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

eeeeeee ok,przyznam,że z leksza mnie zamurowało,jak obejrzałam ten filmik i miejscami nawet się uśmiałam(choć kompletnie nie rozumiem języka,którym tam mówią xD).Ale raczej Prue nie wróci..........ba,na pewno nie ;(.

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Phoebe 123 szkoda, że twój słownik jest ograniczony tylko do takich pięknych słow jak gówno.

ocenił(a) serial na 10
piotrus20020

Nie. To tylko filmik zmontowany przez fana. Pełno jest takich na youtube.
Serial zakończono w 2006 roku więc nie będzie powrotu Prue bo nie ma już Charmed. Chyba że za kilka lat nakręcą nowe odcinki jak to się stało w przypadku Beverly Hills90210. Lecz - przynajmniej jak narazie niestety nic na to nie wskazuje.
Scena w której Piper widzi Prue jest z 7 czy z 8 sezonu - nie jestem pewna, z odcinka, kiedy śmierć przychodzi po Leo. Ktoś to połączył z fragmentem jakiegoś filmu z Shannen. O ile się nie mylę jest to Viev of terror.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
HollyShannen19

no dokładnie,zgadzam się z Tobą HollyShannen19 :).
Może gdzieś coś kiedyś nakręcą,ale raczej wątpliwe.......

a przy okazji,to miło Cię poznać :)

ocenił(a) serial na 10
Versatile_Nat

Paige17 mnie też jest miło Cię poznać:)
Charmed to świetny serial. Musiał się kiedyś skończyć niestety.
Byłoby super jeśliby jeszcze kiedyś coś nakręcili. Bardzo bym chciała zobaczyć jednak powrót najstarszej siostry:)

piotrus20020

Wszystko jest możliwe nawet powrót Prue i powrót serialu tak jak to zrobili z 90210 tam Shannen jako Brenda też wróciła, a wszyscy się zarzekali, że nie będzie dalszych odcinków BH, a tu proszę. Trzeba tylko czekać i może też wrócą bo teraz to nowe 90210 ma dużą oglądalność.
Pozdrawiam.