Siema! Znalazłem w internecie link na youtube w którym widać że Prue powróci czy to prawda? Oto link http://www.youtube.com/watch?v=yk4f8QzALzQ&feature=related
Proszę o odpowiedz
eeeeeee ok,przyznam,że z leksza mnie zamurowało,jak obejrzałam ten filmik i miejscami nawet się uśmiałam(choć kompletnie nie rozumiem języka,którym tam mówią xD).Ale raczej Prue nie wróci..........ba,na pewno nie ;(.
Phoebe 123 szkoda, że twój słownik jest ograniczony tylko do takich pięknych słow jak gówno.
Nie. To tylko filmik zmontowany przez fana. Pełno jest takich na youtube.
Serial zakończono w 2006 roku więc nie będzie powrotu Prue bo nie ma już Charmed. Chyba że za kilka lat nakręcą nowe odcinki jak to się stało w przypadku Beverly Hills90210. Lecz - przynajmniej jak narazie niestety nic na to nie wskazuje.
Scena w której Piper widzi Prue jest z 7 czy z 8 sezonu - nie jestem pewna, z odcinka, kiedy śmierć przychodzi po Leo. Ktoś to połączył z fragmentem jakiegoś filmu z Shannen. O ile się nie mylę jest to Viev of terror.
Pozdrawiam.
no dokładnie,zgadzam się z Tobą HollyShannen19 :).
Może gdzieś coś kiedyś nakręcą,ale raczej wątpliwe.......
a przy okazji,to miło Cię poznać :)
Paige17 mnie też jest miło Cię poznać:)
Charmed to świetny serial. Musiał się kiedyś skończyć niestety.
Byłoby super jeśliby jeszcze kiedyś coś nakręcili. Bardzo bym chciała zobaczyć jednak powrót najstarszej siostry:)