Mam prośbę. "Czarodziejki" oglądam od niedawna, ale bardzo polubiłam ten serial. Moimi ulubionymi bohaterami stali się Piper i Leo. I to z nimi związana jest moja prośba. Czy ktoś z was mógłby przedstawić mi ich losy? Jak się poznali itp?
nie wiem , czy wiesz , ale po ,,itp'' stawia się kropkę... poza tym znak zapytania i kropkę pisze się po spacji , a nie z wyrazem !
Zanim zaczniesz pouczać innych, sama przeczytaj sobie jakąś książkę od informatyki albo coś. Bo uważasz, że jesteś taka mądra i w ogóle, a piszesz same głupoty. To taka moja mała rada.
siostry myślały, że Leo to hydraulik, a on nie zdradził im, że jest duchem światłości;) już wtedy podrywały go Phoebe i Piper;) potem Leo był z Piper i te wszystkie perypetie związane ze ślubem, potem
SPOILER
Leo zostanie starszym o odejdzie od Piper...
SPOILER
a więcej się dowiesz oglądając dalej serial;)
A żebyś wiedziała że tak :P Masz 13 lat i myślisz, że jesteś mistrzynią ortografii, jak nawet nie wiesz, że kropki pisze się zaraz po wyrazie, bez spacji xD xD
No Ash, tak krytykujesz wszystkich, a nie wiem czy wiesz, ale przed znakiem interpunkcyjnym nie stawai sie odstępu, spacji, tak jak Ty to robisz!!! haha! i co? zatkało? nie mysl sobie, że jesteś tu najlepsza i najmądrzejsza!
Nie tylko przed przecinkiem. Ona stawia spację również przed kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania... odrazu widać, że powtarzała klasę podstawówki ;/