PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Piper i Leo

ocenił(a) serial na 9

Mam prośbę. "Czarodziejki" oglądam od niedawna, ale bardzo polubiłam ten serial. Moimi ulubionymi bohaterami stali się Piper i Leo. I to z nimi związana jest moja prośba. Czy ktoś z was mógłby przedstawić mi ich losy? Jak się poznali itp?

Arin

nie wiem , czy wiesz , ale po ,,itp'' stawia się kropkę... poza tym znak zapytania i kropkę pisze się po spacji , a nie z wyrazem !

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

Zanim zaczniesz pouczać innych, sama przeczytaj sobie jakąś książkę od informatyki albo coś. Bo uważasz, że jesteś taka mądra i w ogóle, a piszesz same głupoty. To taka moja mała rada.

ocenił(a) serial na 10
Arin

siostry myślały, że Leo to hydraulik, a on nie zdradził im, że jest duchem światłości;) już wtedy podrywały go Phoebe i Piper;) potem Leo był z Piper i te wszystkie perypetie związane ze ślubem, potem
SPOILER
Leo zostanie starszym o odejdzie od Piper...
SPOILER

a więcej się dowiesz oglądając dalej serial;)

Lovely_Paige

oo , znalazła się pani profesor XD .

ocenił(a) serial na 8
Phoebe123

A żebyś wiedziała że tak :P Masz 13 lat i myślisz, że jesteś mistrzynią ortografii, jak nawet nie wiesz, że kropki pisze się zaraz po wyrazie, bez spacji xD xD

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

No Ash, tak krytykujesz wszystkich, a nie wiem czy wiesz, ale przed znakiem interpunkcyjnym nie stawai sie odstępu, spacji, tak jak Ty to robisz!!! haha! i co? zatkało? nie mysl sobie, że jesteś tu najlepsza i najmądrzejsza!

ocenił(a) serial na 10
CharmedSis

No tak. Przed przecinkiem nie ma spacji, ale po już jest.

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

Nie tylko przed przecinkiem. Ona stawia spację również przed kropką, wykrzyknikiem, znakiem zapytania... odrazu widać, że powtarzała klasę podstawówki ;/

ocenił(a) serial na 10
CharmedSis

no albo ma rozwaloną kalwiature xD

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

heh, możliwe xD
pozdrawiam fanów Charmed :***

ocenił(a) serial na 10
CharmedSis

a antyfanów nie pozdrawiasz, albo niefanów??

ocenił(a) serial na 10
DevaKONTOZAWIESZONE

pozdrawiam wszystkich którzy są na tym forum, nawet antyfanów, bo to też ludzie :D jeszcze fajnie by było, gdyby nie byli tacy kłótliwi i chamscy xP a więc pozdrawiam :**