PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Prosba

ocenił(a) serial na 10

Czy ktos kto ogladal odcinek 17 osmej serii moze mi napisac o co tam chodzilo? Widzialam ze coop i phoebe chyba cofali sie w czasie albo do jej wspomnien. Czy coop ma jakies magiczne moce albo cos? O czym rozmawiali?

ocenił(a) serial na 6
Bellamy

tak tak ja oglądałam ;D Coop dzięki pierścieniowi przenosi się w czasie i zabrał Phoebe w przeszłość do jej miłości- do facetów z którymi się spotykała po to żeby mogła znowu się zakochać czy coś w tym stylu ;) no żeby w nim się zakochała ;D buzi Cleo ;**

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

i widziała tam Cole'a i zamiast wrócić do tych dobrych czasów ona cofnęła się do momentu w ktorym Cole był dla niej zły;/ (centenncial charmed) nie podobał mi się ten odcinek;/

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

Och dzięki ale shock normalnie:) bo juz zapomniałam że kiedyś napisałam taki temat a tu wchodzę i patrzę ze mój:P teraz to ja już to wiem:) ale dziękuje,buzi:*:*:*

ocenił(a) serial na 6
Bellamy

no widzisz ;D tak wylookałam datę że to październik 2007 a akurat przeglądałam tematy czarodziejek i odpowiedziałam Ci ;D hihihi wiedziałam że już to wiesz no ale czemu nie zaryzykować ? :D :**