PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51427
5,3 12 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Prue

ocenił(a) serial na 8

Czy to pawda, że Shannen nie odeszła z serialu tylko została wyrzucona za pobiecie Alissy Milano?

ocenił(a) serial na 10
theszymonfilipiak

Nie. To jakaś bzdura. Różne głupoty już czytałam na ten temat, ale przyznam że takiej jeszcze nie.

HollyShannen19

No to już jakaś lekka przesada :)
Ja czytałem również głupoty, że Shannen przychodziła pijana na plan :)
Więc tych głupot jest dość sporo, ale prawda jest taka, że był konflikt.
Może Shannen nie należy do zgodnych osób, bo w innym serialu też były konflikty. Albo może trafia na niezgodne osoby.
Tego nikt nie wie :)
Ja widziałem jak prowadziła taki program, polski tytuł to "Strach się bać". I wydawała się być sympatyczna, nie znam Jej osobiście więc nie wiadomo :) ale takie sprawiała wrażenie.
Poza tym zawszę jest tak, że ktoś ma problem. I jedna osoba musi być mądrzejsza i ustąpić, albo jak w tym przypadku odejść.
Ale podobno Alyssa i Shannen już się pogodziły :) więc jakby był 9 sezon, a wątpię...bo nic nie słychać o nim od jakiegoś czasu...to mielibyśmy 4 siostry ;)
I takie rozwiązanie byłoby dla mnie najlepsze, bo przypominam sobie odcinki charmed, co jakiś czas.
I muszę napisać, że lubię Prue coraz bardziej, kiedyś Jej nie znosiłem, ale może dlatego, że niektórzy Jej fani jeździli po Paige jakby to była Jej wina :)
Ale teraz jak oglądam, to naprawdę miło się patrzy na Prue i lubię Ją.
Więc Paige i Prue to moje ulubione czarodziejki.
Chociaż Piper jest bardzo blisko Nich :) Jedynie Phoebe trochę dalej, lubię Ją, ale jednak najmniej ze wszystkich.
No i zostaje jeszcze "wspaniała" Billie, "przyjaciółka" sióstr. O Niej może lepiej się nie wypowiadać...

użytkownik usunięty
Damx123

W całości się z Tobą zgadzam. Żaden z nas nie zna przyczyny konfliktu i jego przebiegu,więc nie ma sensu dywagować która ze stron jest za to odpowiedzialna. Nawet Milano i Shannen potrafiły się pogodzić to dlaczego fani wciąż chowają urazę.. Dawne dzieje a wciąż jest to "gorący" temat. Nie ogarniam ;)
Moim zdaniem VIII sezon to totalne nieporozumienie, jeden wielki kicz i serialowe absurdy. Wg mnie ostatni odcinek VII sezonu mógłby być doskonałym finałem serialu. Muszę przyznać,że IX sezon (komiksowy) jest o wiele lepszy od ostatniego telewizyjnego sezonu.