PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Przegląd prasy :)

ocenił(a) serial na 7

Dla kolekcjonerów wycinków prasowych o aktorach z Charmed:
małe artykuły o Rose McGowan i Shannen Doherty w "Tele Tygodniu",
nr 39 ( teraz w kioskach:)

ocenił(a) serial na 8
reesee

Kupiłam dziś ten TeleTydzień :) Artykuły są rzeczywiście MAŁE ;) Ale miło, ze cokolwiek o nich napisali i że dali zdjęcia dziewczyn ;)

Dodam jeszcze, że jutro (sobota) jest film "Cukiereczek" z Rose McGowan na tvp2 o godz. 21.50, a we wtorek o godz. 20.05 na tvn7 film "Wbrew pozorom" z Shannen Doherty ;))

Oldzia_

Wez daj spokoj z Shannen Doherty :) Ta baba jakas niewyzyta jest chyba miala za dorbze w zyciu :D Na planie 90210 nowego serialu nei Bh 90210 juz przy pierwszym dniu pracy kogos pobila i kims sie poklóciła normalnie lol :)

ocenił(a) serial na 8
adiemus36

A tobie nic do tego jaka jest w życiu prywatnym. A pisać o niej będę, bo to moja ulubiona aktorka i to również nie powinno cię obchodzić.

ocenił(a) serial na 8
Oldzia_

I podaj mi źródło skąd dowiedziałeś/dowiedziałaś się, że się z kimś pobiła. Bo ja nic takiego nie słyszałam.

Oldzia_

E! Entertainment television Pasuje? Jakbys czytala cos wiecej oprocz pudelka to bys wiedziala

ocenił(a) serial na 8
adiemus36

W sumie nigdy na tej stronie nie byłam. Ale ciekawi mnie skąd oni mają te informacje.
Anyway, jaki Shannen ma charakter wie każdy. Jest wybuchowa i uparta, ale chyba każdy ma jakieś wady co? Jest moją ulubioną aktorką i nic tego nie zmieni. I jeśli możesz nie obrażaj jej bo to źle o tobie świadczy. A na tym forum już każdy ma dość właśnie takich osób.

ocenił(a) serial na 9
Oldzia_

dokładnie,mamy dość ale mamy też na nich sposób.Więc nie kłoć się.Kazdy wie,jaki Shannen ma charakter i nic tego nie zmieni.Ja jalubie i nic tego nie zmieni.