Jedyne z Charmed co mam to tablicę pełną wycinków, a chciałabym coś mieć np. jakiś naszyjnik... Czy ktoś z was wie, gdzie mogę to kupić w Polsce?
w polsce? marne szanse :P mozesz kupic dom czarodziejek, wystawili go na sprzedaz, kosztuje jedyne 709 tys $ :P
a tak serio, to nie ma nic w Polsce co mozna kupic, zwiazanego z czarodziejkami. Musisz ewentualnie (tak jak ja) dogadac sie ze znajomymi ktorzy wyjezdzaja za granice zebyscie sobie kupili cos na wzajem!
pozdrawiam :*
Hmm... muszę wygrzebać z mojej skarbonki 709 tys. i będzie dobrze ;) A jeśli mogę wiedzieć gdzie wyjeżdżają znajomi, którzy mają ci kupić? Bo nie we wszystkich krajach jest. Chodzi o USA?
Słyszałam, że w Warszawie (chyba w jakiejś księgarni) są stoiska z serialami. Np. moja koleżanka kupiła sobie plakat, podobno są do kupienia odcinki (te co leciały na Polsacie z lektorem!), ołówki, maskotki itp.
Pozdrawiam ;*
Freaky Phoebe, jak się przypadkiem dowiedz dokładnie, to namisz, bardzo Cię proszę!
Ja mam z Polski wisiorek z symbolem mocy trzech, kupiłam na letnim stoisku przy deptaku w Sielpi rok temu :)
Pozdrawiam fanów Charmed :*
hej ja też poszukuje jakiś rzecy z Czarodziejek,ale jak dotąd nic nie znalazłam :////.Pozdro dla fanów :*******.
ja tez nie mam rzeczy czarodziejek, tylko mam wycinki i artykuly z roznych gazet a najwiecej ze swiata seriali i tele tygodnia tam czasem tez pojawiaja sie wywiady z shannen na przayklad
Cały album, pozazdrościć :) Ja mam tylko całą tablicę w której skład wchodzą 2 plakaty, i 13 wycinków, małych i dużych... Dlatego na pewno kupię 7 Świat Seriali, bo tam będzie aż 8 stron.
jedna kolezanka jedzie do Londynu a druga jest w Ameryce, ja jade do Paryza (w paryzu są wisiorki takie jak miała Prue ze swoim imieniem i mam zamiar takowy kupic:) ) :)
a co do sklepu w warszawie, to nie slyszalam nigdy o nim, ale dzieki za info, i rowniez prosze o blizsze informacje:)
pozdr:)
Na Ebayu jest dużo rzeczy związanych z Charmed.
Widziałam nawet coś w stylu Księgi Cieni ;)
Do: Prue
Moja koleżanka też jeździ do Londynu, ale ja słyszałam, ze tam są tylko gazety z Charmed, a nie drobiazgi.
ja kupiłam wisiorek z symbolem mocy trzech w internecie!!! ponieważ interesuję sie magią, wpisalam w google 'sklepik magiczny' i znalazłam kilka fajnych stronek z fajnymi narzędziami Czarownic! :) były kule, karty tarota, kotły, kielichy, talizmany... i znalazłam tam również wisiorek z symbolem mocy trzech! zamówiłam go i po ok. tygodniu dostałam go pocztą :) podam stronkę na której kupiłam ten wisiorek :
https://sklep.tarotnet.pl/product_info.php?products_id=34662
może na zdjęciu wyglada trochę dziwnie (mi też się tak wydawało) ale daję słowo, że jest identyczny jak w Charmed!!! jest śliczny :* może trochę drogi, ale dla mnie cena się nie liczyła ;) koniecznie chciałam mieć wisiorek z Charmed ;) i mam ;) marzenia sie spełniają xD tylko trzeba chcieć ;) nie miałam żadnych kłopotów z przesyłką, paczka szybko doszła i bez problemów, dobrze zapakowane także nic nie może zginać lub uleć zniszczeniu ;) szczerze polecam! pozdrawiam fanów Charmed! ;*
Pamiętam, że jak jeszcze w Stanach Charmed leciały to po zakończonym sezonie różne pierdółki były wystawiane na aukcjach jakieś zdjęcia które wiszą jak się wchodziło po schodach, wisiorki, maski, stroje aktorów, skrypty odcinków z autografami. Z tego co sobie przypominam to w openingu na samym poczatku jest taki wisorek i on dla przykładu został kupiony na sępa na ebayu. Sama Księga Cieni została kupiona przez A.Milano
Zawsze można kupić ''pustą'' bluzke wybrać wzór i neich zrobią specjalny andruk na bluzke. ;)
co to jest?
http://cgi.ebay.pl/CHARMED-WINDPROOF-ENGRAVED-LIGHTER-ENGRAVED-FREE-P3_W0QQitemZ 260272946519QQihZ016QQcategoryZ108924QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem#ebayp hotohosting
Można na Ebay'u zmieniać język a jak tak to gdzie bo znalazłam fajne żeczy to moje gg pisać plis 8318243