Nie wiem ale ja mam wrazenie ze Szanen jest podła i rozpieszczona. Na dodatek powinna siedziec w wiezieniu badz psychiatryku po tym jak chciala zabic swoich bylych narzeczonych (sic!)
Strasznie mnie jakos odpycha ta babka ....
<no offence>
nie znasz jej wiec nie masz jej co oceniać;) na przyszłość nie atakuj tak innych.. ;P ja wcale się z tobą nie zgadzam i już;)
zgadzam się;) masz swoje zdanie na ten temat i już:) ale ja uważam że nie należy oceniać ludzi pochopnie:) Shannen może i jest szalona ale jest świetną aktorka ;P (co udowodnila w Charmed)!!
Masz swoje zdanie, ale nie ocenia się ludzi nie znając ich prywatnie tylko na podstawie jakiś doniesień z gazet i netu. Pozdrawiam.
Lizzie ja tez sie zgadzam :)
ja tam bardzo lubie Shannen i nic tego nie zmieni :*:*:*
na jakiej podstawi wnioskujesz że shannen jest podła i rozpieszczona?? zresztą nie warto przykładać dużej wagi do tego co napiszą, bo i tak napiszą, bo coś napisać muszą, żeby się sprzedało ;] pzdr.
założyciel tematu nie pisze, że Shannen jest podła, jemu się tylko tak WYDAJE;D a to dwie różne sprawy, ja również nie lubię niektórych aktorów (np. pamiętny Zac efron) i aktorek, wy napewno też, choć tak naprawdę ich nie znamy i nie powinniśmy oceniać charakteru, ale tylko osobowość i grę w filmach... więc postarajcie się zrozumieć tego usera, ja szanuję jego zdanie, może nie zdadzam się z nim do końca, choć Shannen aniołkiem nie jest;D
zgadzam się z więkoszośćią tutaj wypowiadających się pod tematem:) każdy ma inne zdanie na temat danego aktora.. bo i kazdy aktor jest inny i nie można go oceniać negatywnie nie znając go:)
w pełni rozumiem tego usera, i szanuję jego wypowiedź, i nie napisał że mu się wydaje tylko, że ma wrażenie, ale "Na dodatek powinna siedziec w wiezieniu badz psychiatryku po tym jak chciala zabic swoich bylych narzeczonych " <--- tak napisał autor, skąd wie, co robiła ze swoimi byłymi narzeczonymi? bo tak napisali?? marny argument, zresztą, to już nie było coś w formie "wydaje mi się", to raczej było poważne oskarżenie, dlatego też się odezwałam
rozumiem was, jak by ktoś napisał coś takiego o Rose to pewnie mnie miałabym tyle dystansu;D