PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Nie wiem ale ja mam wrazenie ze Szanen jest podła i rozpieszczona. Na dodatek powinna siedziec w wiezieniu badz psychiatryku po tym jak chciala zabic swoich bylych narzeczonych (sic!)
Strasznie mnie jakos odpycha ta babka ....

<no offence>

adiemus36

nie znasz jej wiec nie masz jej co oceniać;) na przyszłość nie atakuj tak innych.. ;P ja wcale się z tobą nie zgadzam i już;)

Leo_Wyatt

To jest moja opinia ale spoko :) Poprostu jakos mi nie podchodzi ona :(

adiemus36

zgadzam się;) masz swoje zdanie na ten temat i już:) ale ja uważam że nie należy oceniać ludzi pochopnie:) Shannen może i jest szalona ale jest świetną aktorka ;P (co udowodnila w Charmed)!!

Leo_Wyatt

Masz swoje zdanie, ale nie ocenia się ludzi nie znając ich prywatnie tylko na podstawie jakiś doniesień z gazet i netu. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Regan_McLeod

No dosłownie, dziwne, ale Docia i Leo mają rację.

DevaKONTOZAWIESZONE

------- ----------> Leo Wyatt
Zgadzam Się Z Tobą ;););))))))))))))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Czekoladova_Czekolada_

Lizzie ja tez sie zgadzam :)
ja tam bardzo lubie Shannen i nic tego nie zmieni :*:*:*

ocenił(a) serial na 6
Versatile_Nat

na jakiej podstawi wnioskujesz że shannen jest podła i rozpieszczona?? zresztą nie warto przykładać dużej wagi do tego co napiszą, bo i tak napiszą, bo coś napisać muszą, żeby się sprzedało ;] pzdr.

ocenił(a) serial na 10
adiemus36

założyciel tematu nie pisze, że Shannen jest podła, jemu się tylko tak WYDAJE;D a to dwie różne sprawy, ja również nie lubię niektórych aktorów (np. pamiętny Zac efron) i aktorek, wy napewno też, choć tak naprawdę ich nie znamy i nie powinniśmy oceniać charakteru, ale tylko osobowość i grę w filmach... więc postarajcie się zrozumieć tego usera, ja szanuję jego zdanie, może nie zdadzam się z nim do końca, choć Shannen aniołkiem nie jest;D

Lovely_Paige

zgadzam się z więkoszośćią tutaj wypowiadających się pod tematem:) każdy ma inne zdanie na temat danego aktora.. bo i kazdy aktor jest inny i nie można go oceniać negatywnie nie znając go:)

ocenił(a) serial na 6
Lovely_Paige

w pełni rozumiem tego usera, i szanuję jego wypowiedź, i nie napisał że mu się wydaje tylko, że ma wrażenie, ale "Na dodatek powinna siedziec w wiezieniu badz psychiatryku po tym jak chciala zabic swoich bylych narzeczonych " <--- tak napisał autor, skąd wie, co robiła ze swoimi byłymi narzeczonymi? bo tak napisali?? marny argument, zresztą, to już nie było coś w formie "wydaje mi się", to raczej było poważne oskarżenie, dlatego też się odezwałam

ocenił(a) serial na 10
JustFurious

rozumiem was, jak by ktoś napisał coś takiego o Rose to pewnie mnie miałabym tyle dystansu;D

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

nie* zamiast mnie;D

Lovely_Paige

shannen jest fajna;) uwielbiam ja dajcie jej spokój:P........... ten temat jest bezsensu..