PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Na planie nowej wersji Beverly Hills 90210 już dochodzi do skandali. Tori Spelling zrezygnowała z udziału w serialu, który stworzył jej ojciec. "Donna" pokłóciła się z producentem o zbyt niską, jej zdaniem, gażę. Do zerwania kontraktu doszło głównie za sprawą Shannen Doherty. Jak za starych dobrych czasów.
Oficjalnie Tori wycofała się z produkcji Beverly Hills 90210 z powodu ciąży. Jednak prawdziwą przyczyną rezygnacji były oczywiście pieniądze. Spelling miała otrzymać za odcinek od 10 do 20 tysięcy dolarów. Natomiast jej dwie dawne koleżanki z serialu, Shannen Doherty i Jennie Garth, po 50 tysięcy. Tori uznała, że "nie jest aż tak tania", a jej postać jest dla fanów równie ważna co Brenda czy Kelly. W odpowiedzi na żądania Tori, Brenda tłumaczy:
Tori sprzedała się w swoim relity show i fani nie są aż tak ciekawi, jak teraz wygląda. Natomiast ja i Jennie bardziej dbałyśmy o wizerunek. Nasz powrót to prawdziwa bomba.
Doherty z pewnością wie, jak zadbać o swoje interesy. W pierwszej wersji serialu to ona wszczynała skandale i kłóciła się z całą obsadą. Teraz robi dokładnie to samo.
Tori nie musi się aż tak starać. Jej ojciec zostawił po sobie miliardową fortunę. Wprawdzie przejęła ją matka, która nienawidzi się z córką, ale przecież nie rozda jej na złość Tori biednym...
Chociaż z drugiej strony kto wie - może rozda?

z pudelka wiec nie wiem cy to prawda bo oni tam caigle klamstwa wypisuja ale tak dla ciekawostki podaje ;P

DevaKONTOZAWIESZONE

Już to napisała Freaky Phoebe !!!

Frantic_Girl

Właśnie, ja to wcześniej napisałam ;/ i kto tu zaśmieca forum........

Freaky_Phoebe

Jeszcze się pewnie będzie się kłócić

Frantic_Girl

Oj sorka Jeszcze się pewnie będzie kłócić

DevaKONTOZAWIESZONE

Tak na pewno ;/
Pozdro dla Shannen ;D ;*

ocenił(a) serial na 10
Freaky_Phoebe

Nie zauwazyłam nowego jej tematu, ale skoro odrazu fanatycznie mnie atakujecie puste fanki to szkoda...

DevaKONTOZAWIESZONE

to chyba prawda, bo na filmweb tez o tym piszą ;d

ocenił(a) serial na 10
Kaarciuu

podałabyś linka gdzie na filmwebie o tym pisza??:P

DevaKONTOZAWIESZONE

http://www.filmweb.pl/Nowe+%22Beverly+Hills+90210%22+bez+Tori+Spelling,News,id=4 5210

ocenił(a) serial na 10
Kaarciuu

licze na spin off CHARMED z Prue, mozliwe ze za kilka/naście alt nakręcą :D