PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51411
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

mam pomysł zebyśmy mogli sie spotkac w realu... moze nam sie to uda... tylko musicie powiedziec wszyscy gdzie mieszkacie i czy to dobry pomysł ;P Ja np. mieszkam we Wrocławiu... xD MOze kilka osob z was tez xD w kazdym razie prosze was- wyrazcie sowja opinie na ten temnat... ;) fajnie by bylo tak sie spotkac i pogadac... ja bardzo dobrze czuje sie w towarzystwie ludzi kochajacych Charmed ;) moze mamy wspolne zainteresowania np. charmed xD moze sie nawet zaprzyjaznimy xD poiszcie co myslicie PzD ;* CHARMED FOREVER!!! xD

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

ja w szczecinie:D przyjedziesz do mnie??:D:D

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

Heh ja Stargard Szczeciński xD
To co spotkamy sie ?? :P:P

ocenił(a) serial na 10
daria93

Heh jasne;D porozmawiamy o pogodzie i czarodziejkach:)) Przy ciastku w kawiarni;D i w różowych beretach;))

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

a ja wrocław! :D jak chcesz czegos wiecej to napisz na moj e-mail palaf3@op.pl

palafka

Taaa, ja woj. Lubelskim koło Zamościa. Nie realne..

ocenił(a) serial na 10
Ava_Elizabeth

Olsztyn ;) a w wakacje i święta zawsze jestem w szczecinie;p

klaudynnQa

czesc a czy ktoś mieszka w Płocku kto ogląda czarodziejki

karincia_94

Czy wszyscy mieszkają Wrocław albo Szczecin? Ja Częstochowa... ;-P

ocenił(a) serial na 10
czarodziejka94

Bo Szczecin rządzi;D ! !! ! !! ! !! ! !!

ocenił(a) serial na 10
klaudynnQa

widzę że nie wszyscy podeszli do tego poważnie niektórzy wręcz się zburwersowali ;/ przecież ja nie mówię o wszystkich!! ci co mieszkają we wrocku to się spotkajaą jak się uda!! a ci co w szxczecinie też kogą się spotkać!! ;P ja bywam też często w częstochowie więc mogłabym spotkać się z "czarodziejką 94" ;p częstochowa nie jest daleko wrocławia xD ale piszcie co wogóle o tym sądzicie ;p

karincia_94

A co jeśli jesteś 40paro letnim pedofilem??? :/

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

taaaaaaaaa... spox... ale wymyśliłaś "winona".... ;/ mam 13 lat i chodzę do 1 gim. ;/ wypadałoby poczytać na moim blogu w moich danych ;/ nie musisz wierzyć wystarczy ze inni wierzą ;/ a tak wogóle to to było chamskie ;/ no dobra to niech każdy powie co mysli na ten temat i powie gdzie mieszka xD

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

ja już mówiłam - wrocław. ale czy to dobry pomysl? o czym bedziemy gadac? o charmed xD. karincia - jakie gimnazjum? napisz do mnei na e-mail palaf3@op.pl

palafka

To nie było chamskie- poczytaj sobie gazety. A poza tym pisałam to z lekką ironią, Wy naprawdę musicie brać wszystko do siebie??? ; ;P

ocenił(a) serial na 10
Lady_From_Burton_World

No ok "Winona" nie kłóćmy się, czytam gazety i wiem, że mogłaś tak pomyśleć, tak samo ja tak mogłam pomyśleć o tobie xD "Palaf3" pytałaś się mnie do jakiego gim. chodzę... Do gim.11 we Wrocławiu oczywiście xD Nie moge Ci odpisac na e-maila, bo mi się coś chrzani, ale założe nowe konto to do Ciebie napiszę ;)

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

ja chodzę do gim 1 :D. nawet nie wiem gdzxie to jedenaście jest xD

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

Penwie wspanialy pomysl ale ja pochadze z malepj miejscowosci łączany(koło Wadowic papieskich);) pozdro

ocenił(a) serial na 10
dawid120292

Fajny pomysł;) czy jest ktoś z Olsztyna?

ocenił(a) serial na 9
Bellamy

no ja pochodze z okolicy Krakowa

w sumie najbliżej bym miała na spotkanie do Częstochowy no chyba że ktoś jest z Kraka

ocenił(a) serial na 10
Aeon_F

Ja z aglomeracji śląskiej (Chorzów, czyli tam, gdzie może będzie Euro:) ). Osobom z Częstochowy i ze Śląska, najłatwiej będzie się spotkac w Krakowie bądź Katowicach, bo najbliżej.

ocenił(a) serial na 9
mr__intaco

ktoś z Gdańska może jest ?? Pomorskie chociażby ...

karincia_94

ja 'prawie we' Wrocławiu. W miejscowości niedaleko Wro i chyba jutro albo w sobotę będę
Pozdr

agusiek303

Ja mieszkam niedaleko Olsztyna :D

ocenił(a) serial na 10
Blair

A ktoś z Rzeszowa jest??? a to spotkanie ciekawe czy wypali:P

ocenił(a) serial na 10
LEO_13

Ja jestem z Rzeszowa:))) A ty też jesteś?

ocenił(a) serial na 10
Chidori_Kaname

Do " Olusia 1409" niedaleko tzn. gdzie?

Bellamy

W Ostródzie a ty ?

ocenił(a) serial na 10
Blair

ja w Olsztynku, to jest 30km od Olsztyna ;)

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Mischa i Cleo Turner- ja mieszkam nieco ponad 100km od Olsztyna, ale przyjechać tam do dla mnie żaden problem :))

Liquorice_

Ja mieszkam w Wadowicach ;) ;D Papieskich oczywiście ;)

ocenił(a) serial na 10
Frantic_Girl

ja często tam bywa (co roku;p);) - w Wadowicach;) a mieszkam koło Wrocka;/

ocenił(a) serial na 10
Lovely_Paige

wrocek to moja dzielnica! xD wiec jak coś to pisać xD

ocenił(a) serial na 10
palafka

Charming Paige: to w takim razie wpadaj! xD xD :P
.................................................

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Wiecie co, teraz zbliżają się wakacje więc wiele osób na pewno wyskoczy nad morze i tam sie można spotkać:):):)

ocenił(a) serial na 10
Bellamy

Jestem za :DD
Tylko byśmy musiały ustalić datę, bo nie wiem kiedy konkretnie mogłabym przyjechać.. ;)

ocenił(a) serial na 6
Liquorice_

wątpliwe że wypali ;D ja Łódź ;p

karincia_94

Ja w lubelskim, więc to nie wypali.... ;/
Ale nad morzem w tym roku będę :D

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

Ja mieszkam w Bielsku-Białej to na Śląsku

ocenił(a) serial na 8
Volf12

czarodzieja94 :)) Ja mieszkam w Szkocji ale za 2 tygodnie przyjezdzam do Świdnicy:)) wlasnie tam mieszkam wiec mozemy sie spotkac ;))) hehe Pozdrowienia :)))
Bardzo dobry pomysl o spotkaniu na realu.. ;)

BigMovieFan

faaajnie kto z Lublina ?? A kto w wakacje do Władysławowa jedzie ?? to nie wypali na stówę nie wypali .

ocenił(a) serial na 10
Phoebe123

Nie zeby cos...ale nie ma tu nikogo z Poznania? albo okolic? ale dolina...wszyscy mieszkają we Wrocławiu...co wy sobie ten wrocław tak upodobaliscie? xD

ocenił(a) serial na 10
karincia_94

Ja tez z wielka checia bym sie spotkala mieszkam w Tomaszowie azowiecki niedalkeo Łodzi xD

karincia_94

hej a czy ktos mieszka albo jest z okolic Płocka kto ogląda czarodziejki