mam pomysł zebyśmy mogli sie spotkac w realu... moze nam sie to uda... tylko musicie powiedziec wszyscy gdzie mieszkacie i czy to dobry pomysł ;P Ja np. mieszkam we Wrocławiu... xD MOze kilka osob z was tez xD w kazdym razie prosze was- wyrazcie sowja opinie na ten temnat... ;) fajnie by bylo tak sie spotkac i pogadac... ja bardzo dobrze czuje sie w towarzystwie ludzi kochajacych Charmed ;) moze mamy wspolne zainteresowania np. charmed xD moze sie nawet zaprzyjaznimy xD poiszcie co myslicie PzD ;* CHARMED FOREVER!!! xD
Heh jasne;D porozmawiamy o pogodzie i czarodziejkach:)) Przy ciastku w kawiarni;D i w różowych beretach;))
a ja wrocław! :D jak chcesz czegos wiecej to napisz na moj e-mail palaf3@op.pl
widzę że nie wszyscy podeszli do tego poważnie niektórzy wręcz się zburwersowali ;/ przecież ja nie mówię o wszystkich!! ci co mieszkają we wrocku to się spotkajaą jak się uda!! a ci co w szxczecinie też kogą się spotkać!! ;P ja bywam też często w częstochowie więc mogłabym spotkać się z "czarodziejką 94" ;p częstochowa nie jest daleko wrocławia xD ale piszcie co wogóle o tym sądzicie ;p
taaaaaaaaa... spox... ale wymyśliłaś "winona".... ;/ mam 13 lat i chodzę do 1 gim. ;/ wypadałoby poczytać na moim blogu w moich danych ;/ nie musisz wierzyć wystarczy ze inni wierzą ;/ a tak wogóle to to było chamskie ;/ no dobra to niech każdy powie co mysli na ten temat i powie gdzie mieszka xD
ja już mówiłam - wrocław. ale czy to dobry pomysl? o czym bedziemy gadac? o charmed xD. karincia - jakie gimnazjum? napisz do mnei na e-mail palaf3@op.pl
To nie było chamskie- poczytaj sobie gazety. A poza tym pisałam to z lekką ironią, Wy naprawdę musicie brać wszystko do siebie??? ; ;P
No ok "Winona" nie kłóćmy się, czytam gazety i wiem, że mogłaś tak pomyśleć, tak samo ja tak mogłam pomyśleć o tobie xD "Palaf3" pytałaś się mnie do jakiego gim. chodzę... Do gim.11 we Wrocławiu oczywiście xD Nie moge Ci odpisac na e-maila, bo mi się coś chrzani, ale założe nowe konto to do Ciebie napiszę ;)
Penwie wspanialy pomysl ale ja pochadze z malepj miejscowosci łączany(koło Wadowic papieskich);) pozdro
no ja pochodze z okolicy Krakowa
w sumie najbliżej bym miała na spotkanie do Częstochowy no chyba że ktoś jest z Kraka
Ja z aglomeracji śląskiej (Chorzów, czyli tam, gdzie może będzie Euro:) ). Osobom z Częstochowy i ze Śląska, najłatwiej będzie się spotkac w Krakowie bądź Katowicach, bo najbliżej.
Mischa i Cleo Turner- ja mieszkam nieco ponad 100km od Olsztyna, ale przyjechać tam do dla mnie żaden problem :))
Charming Paige: to w takim razie wpadaj! xD xD :P
.................................................
Wiecie co, teraz zbliżają się wakacje więc wiele osób na pewno wyskoczy nad morze i tam sie można spotkać:):):)
Jestem za :DD
Tylko byśmy musiały ustalić datę, bo nie wiem kiedy konkretnie mogłabym przyjechać.. ;)
czarodzieja94 :)) Ja mieszkam w Szkocji ale za 2 tygodnie przyjezdzam do Świdnicy:)) wlasnie tam mieszkam wiec mozemy sie spotkac ;))) hehe Pozdrowienia :)))
Bardzo dobry pomysl o spotkaniu na realu.. ;)
faaajnie kto z Lublina ?? A kto w wakacje do Władysławowa jedzie ?? to nie wypali na stówę nie wypali .
Nie zeby cos...ale nie ma tu nikogo z Poznania? albo okolic? ale dolina...wszyscy mieszkają we Wrocławiu...co wy sobie ten wrocław tak upodobaliscie? xD
Ja tez z wielka checia bym sie spotkala mieszkam w Tomaszowie azowiecki niedalkeo Łodzi xD