Od 22 czerwca Charmed na Polsacie Charmed będzie puszczane od poniedziałku do piątku o 9. 30. Powtórki zaczną się od 72 odcinka
ale jeśli od 72 odc to trochę dziwne. Zawsze leciały po 50 odc w ciągu
całych wakacji. I zawsze zaczynało się tam gdzie skończyliśmy
poprzedniego lata (wtedy sakończyło się na 100- unicestwienie cole'a)
od 72 odcinka (tak pisało na charmed.pl). Osobiście wolałabym od 1 sezonu, ale to nie ja decyduje ;)
Bo jeszcze jak się zaczął rok szkolny to jeszcze gdzieś trochę leciało
dlatgo od 72.
Ja się cieszę, że chociaż jakieś powtórki będą! Choć również wolałabym by puscili od początku.
A juz sie bałam, że Polsat wogóle nie puści w te wakacje Charmed!!!
od 72? oo to od tego co ostatnio jak byla o 12:00 codziennie emisja puszczali i skonczylo sie wlasnie na tym.szkoda ze niewiedzialam bo juz pare opuscilam...pomijam tragiczna pore ranna :( beda jakies powtorki jeszcze tego?
btw tez bym chciala od 1 sezonu bo umknelo mi pare odcinkow najstarszych...no i wkoncu by puscili calosc do tego co leci w soboty czyli 7 sezon chyba ...bo tutaj ogladalismy od prawie poczatku do 4 sezonu a w soboty juz lecial 6 czy 7 wtedy ;/ bezsensu ;/
pozostaje mi czytac na tvguide streszczenia albo na jakiejs polskiej stronie eh.
Też bym wolała, albo od 1 sezonu, albo od 6. Czwarty nie jest za bardzo super <może tylko pod koniec, gdy Cole stał się Źródłem>