mam na myśli tylko prezesów tv, takich jak: TVP,POLSAT,TV4,TVN
przecież puszczanie charmed by im się bardzo opłaciło(3 serial w r. ŚS i 31 tutaj) mogliby na przykład emitować czarodziejki(2 odc.) na TVP1 w czwartek zamiast jakichs badziewnych dublerów
PS dziekuje za wysłuchanie:PP
pozdrawiam czytających
Zgadzam się z tobą. Czarodziejki mają wysoką oglądalność, a telewizje pchają w nas jakieś badziewne seriale, których nikt nie ogląda:/ trochę bez sensu... A ten "Dom nie do poznania" to już wogóle katastrofa ;/ zamiast niego mógłby być drugi odcinek Charmed.
Zgadzam się!!! Prawie wszyscy ktorych sie pytam ogladaja charmed. To im sie bardziej oplaci niz puszczanie wkolko powtorek jakis beznadziejnych programow
No właśnie, czy polsat nie mógłby puszczać przynajmniej 2 na tydzień odcinków Charmed. W końcu nie jest to nowy serial, on się zakończył na 8 sezonach, więc można trochę pogonić akcję, bo to co obecnie oglądamy w Charmed pochodzi z 2001 roku.
POLSAt mógłby chyba choć rozpatrzyć naszą prośbę, bo emitują 2 odcinki na tydzień CSI:MIAMI, gdzie akcja jest w 2004 roku, a Charmed jest obecnie w 2001. Kolejnym argumentem jest to, że CSI:MIAMI i Charmed mają podobną oglądalność (może Charmed wyższą).
Dobra trochę zawile piszę,ale mam nadzieje, że da się zrozumieć moje zdanie i sensowność argumentów. Chodzi mi oto aby było więcej odcinków o odpowiedniej dla nas pracujących i uczących się porze.
powiedz to polsatowi. ile juz fani listow do nich pisali
? zawsze wysylaja ten sam tekst. wiec watpie by w ogole to czytali
Zgadzam się z tobą fabcos. Ja wyślę jeszcze więcej listów z moich innych kont mailowych, żeby przynajmniej na Polsacie dawali po 2 odcinki.
Wiecie co,ja zawsze jak wyjdzie nowy program tv to szybko przeglądam czy może gdzieś charmed nie dadzą albo chociaż na polsacie jakies powtorki czy cos. I oczywiscie oni wola dawac jakies beznadziejne : "Adam i Ewa", "Zostać miss" czy "13 posterunek" ;/ -ludzie,KTO TO OGLĄDA????
no jednak ktoś ogląda skoro puszczają, ale myśle że powinni puszczać wiecej odcinków
Ja oglądam "Zostać Miss", a "13 posterunek" jest już kultowy.
Gdyby nawet mieli puścić ten serial później, to przecież nikt, kto wcześniej nie oglądał "Charmed" nie zacznie w środku serialu! A dwa odcinki raczej nie polecą, bo widocznie "Dom nie do poznania" ogląda więcej osób niż "Charmed". Poza tym nie jest tak źle jak w innych przypadkach z porą. Cieszcie się, że w ogóle reszta serialu trafiła do Polski, bo były tylko dwa sezony :)
Tak zawiasem, skąd macie te wyniki oglądalności i skąd wiecie, że "Charmed" ma wyższą niż CSI?? Zastanawia mnie to.
Ja zaczęłam oglądać Charmed stosunkowo niedawno (od połowy 3 serii) i nie jest powiedziane, że trzeba seriale oglądać od początku...
Zresztą "Dom nie do poznania" jest niezbyt interesujący. Ja nie widzę w tym nic złego, że fani serialu (w tym ja) chcą by leciało trochę więcej jego odcinków. A po co puszczać coś dziesiąty raz (np. "Zostać miss", czy "Adam i Ewa") jak można dać nowość. Nie rozumiem tego.
Nikt nie lubi oglądać w kółko tego samego to chyba logiczne.
W sumie masz rację, ja oglądałem "Charmed" od drugiej serii.
Ja też rozumiem prośbę o odcinki, ale nie tylko "Czarodziejki" lecą w Polsacie. Skoro będą 2 odcinki tego serialu, to powinny też lecieć po dwa odcinki innych seriali. Aczkolwiek gdyby puścili 2 odcinki to nie obraziłbym się.
P.S. "Zostać Miss" leci trzeci/czwarty raz :) Ale skoro mówić o ZM jako o dwóch serial, to byłoby coś koło 10 :P
Mogli by zastąpic ten cały "Dom nie do poznania" drugim odcinkiem Charmed.
pzdr
Znamy te rankingi seriali w Polsce z "Światu seriali":
1. Skazany na śmierć
2. Charmed
3. Twarzą w twarz
a mo właśnie ranking ŚS, teraz jest nowszy niestety charmed spadły z 2. na 3., ale sms wysłałem to nie będzie źle xP(dokł. dane):
1.M jak Miłość-23%
2.Zbuntowani-14%
3.oczywiście nasze kochane Czarodziejki xP - 13%
I mały komentarz:
*m jak miłość to oglądam jak mi sie nic nie chce, głównie myśleć, to świadczy też o poziomie serialu ;P xP
*Zbuntowani-to ja nawet nie wiem, co to jest
*jeżeli chodzi o wyniki to 1% to nie dużo xP
kolejny ranking, ale na świecie: czarodziejki uplasowały się na 2. miejscu(nie znam dokł. danych, bo kolega mi mówił xP, ale wiem tylko, że Chirurdzy są chyba na 3. a Skazany na.. na miejscy 1. jest)
dziękuje za wysłuchanie orędzia do narodu, pozdr <haha>:D
Oto najnowszy ranking seriali:
1.M jak miłość - 23%
2.Zbuntowani - 15%
3.Marina - 13%
4.Pierwsza miłość - 12%
5.CZARODZIEJKI - 10%