mam pomysl ale musicie mi pomoc. skoro wszyscy lubimy czarodziejki a puszczaja je raz w tygodniu moze napiszemy do polsatu czy nie mogli by puszczac w sobote jeszcze jednego odcinku? tylko potrzebny nam e-mail. no i mozna by tutaj zalozyc temat w ktorym by sie wpisali wszyscy ci ktorzy tego chca. ale musi byc nas naprawde duzo!
Zły pomysł
Ps. nie, że nie lubie czarodziejek (bo lubie) ale nie mam czasu niestety na oglądanie 2 odcinków
Że ty nie masz to nie znaczy, że cała ludzkość nie ma. Ja się zgadzam...Bardzo fajny pomysł...1 to za mało.
mialem dokladnie taki sam pomysl :) trzeba to dobrze zorganizowac :) jestem za w razie co moj email grzesiek134@o2.pl
Też się zgadzam świetny pomysł poszperam i zobaczę może coś sie da zrobić dam z siebie wszystko ale musi to być naprawdę przekonujący list
sadze ze trzeba zrobic tak : najpierw zalatwic e-mail do polsatu. potem razem ulozyc tresc. (zeby byla to wspolna praca) ;] na koniec zrobic tu temat w ktorym kazdy by sie wpisal (musi byc duzo wpisow) kto chce dwoch odcinkow. i wstawic link do tego tematu do naszego listu. by wiedzieli ze to nie pisze jedna osoba tylko wiele! no taka mala petycja ;D
Bardzo dobry pomysł. Tylko niech moze puszczaja ten drugo odcinek np. w niedziele, albo tak jak jest pierwszy o 12:45 to odrazu po tym drugi odcineczek niech puszcza.
uwaga znalazłam ich e-mail i napisałam list z prośbą. powiedziałam też że możemy im pokazać ze jest nas duzo! oczekuje ich odpowiedzi. jak chcecie to jest ich e-mail : poczta@polsat.com.pl piszcie jak chcecie! by nam dali wiecej docinkow. i piszcie tutaj co wam napisali ;]
trzeba się po prostu zebrać w kupę i napisać e-maila do Polsatu. Ja zarz wyślę maila z prośbą żeby puszczali więcej odcinków :)
zrobilam temat : petycja - wpisujcie sie tam a potem wyslemy im link z tym tematem. beda wiedziec ze to nie zachcianka jednej osoby ale wielu ludzi. w koncu ten serial nie ma malej ogladalnosci co ? a jak nam sie uda to bedziecie miec mile uczucie ze to dzieki wam leci wiecej odcinkow! tak wiec do boju sie wpisywac@!
Ja niestety już napisałam e-maila ale nie wpisałam linka na filmwebie chyba nic sie takiego strasznego nie stało prawda. Napisałam też pytanie czy przwidują wyemitowanie dalszych losów sióstr Halliwell. mam nadzieję ze naszych głosów nie przemilczą i tym razem fani wygraja !!!
Ja także napisałam do nich list i mam nadzieje że zrobią to o co ich prosiłam i myślę że wszyscy powinni to zrobić aby pokazać im jak wielu fanów maja czarodziejki!!!
mam jeszcze jeden pomysl ten temat w ktorym teraz pisze to nasza "baza głowna" naszej petycji. i teraz tak narazie sie wpisujemy (mozecie pissac do nich listy ja tez napisalam ale rowniez sie wpiszcie w temat : petycja) jesli macie wlasne forum na temat charmed rowniez zalozcie temat petycja a gdy uzbieraci glosy wstawcie tu link do niego. jesli znacie jakies blogi o charmed napiszcie komenta o tym co robimy i zeby sie wpisali (zarejestrowanie sie na filmweb nie trwa dlugo a kazdy glos sie liczy ) gdy uzbieramy sporo glosow napiszemy list do nich z linkami. wybaczcie ze tyle wymagam ale Polsat to jedna z glownych stacji w Polsce i maja napiety plan w tv. wiec zeby cos zdzialac trzeba miec ludzi. musimy sie do tego zabrac powaznie a nie jak male dzieci;]
Cóż...ja nie mam za dużo możliwości, ale powiadomiłam fanów Charmed na Filmwebie, by wpisali sie do petycji, dobre i to :)
a jak nie dwa pod rząd to choć winny dzień tygodnia o rozsądnej godzinie np.17 w czwartki albo zamiast dziewczyny w bikini to powtórka tego odcinka o 17. Bo rzeczywiście polsat i inne stacje nie przejmują sie młodymi widzami. Dawniej pamiętam jak leciały w soboty Sabrina albo Roswell albo Buffy. a teraz 1 odcinek Czarodziejek i myślą że to wystarczy. wiec popieram petycje pod tym aby napisać do polsatu o emitowanie więcej odcinków niż 1 w tygodniu.
a poza tym kiedy my oglądniemy jeszcze 4 sezony co??
ja rozsylam wiadomosc o tym z4e to piszemy na blogach i prosze tez by zrobili taka notke u siebie z wiadomoscia ze to robimy. ale narazie malo wpisow w tej petycji. ;(
doobrze idzie 21 głosów ;D jak myslicie ile ich potrzebujemy by zwrocili uwage na nas?
troche nie na temat ale : wie ktos jak szlo po polsk uto zaklecie ktore wypowiedziala pheobe by wyslac tego gline co zobaczyl ich wszystkich wlacznie z ich matka i babcia na strychu?
Ja wiem! Nagrywam wszystkie odcinki, więc jakby co to można się do mnie zgłaszać. Mój e-mail: justynka.j@onet.eu A zaklęcie brzmiało: ,,Wzywam duchy do jednego punktu, zabierzcie go do Timbuktu!" Nieżle mnie rozśmieszyła ta scenka =D
kovu93 23 września 2007 23:23 odpowiedz zgłoś do usunięcia No Tylko pamietajcie:Ta petycja z tym linkiem nie moze byc wysłana ze zwykłego e-maila bo polsat nie zwróci na to uwagi. Musi to byc mail z jakiejś znanej strony, moze byc też z tej i trzeba miec nadzieję, że go przeczytają. Pozatym powinno się tu podpisać z tysiąc osób, no może najmniej z 600, bo kilkadziesiąt wpisów nic nie da.
to nap-isal kolo w petycji. ale jak wyslac z tej strony ;] bo nie kapie
Super pomysł...Naprawdę! Ja wyśle do nich maila. Piszcie dużo maili, wtedy się zastanowią, a nie za 2 maila puszczą...Piszcie!!!To super serial,więc działajmy!!!