Pierwszy raz miałam okazję zobaczyć ten serial parę lat temu, w TVP1. Chodzi mi tutaj o pierwszy sezon. Zobaczyłam pozycję w programie tv i pomyślałam, że może to być ciekawe. Pozniej minelo pare lat i serial zaczal nadawac polsat, z czego sie niezmiernie ucieszylam. Ogladam go z wielka przyjemnoscia i zaciekawieniem mimo,że mam swoje latka :P
Tak, to fajny serial. Rzeczywiście kiedyś leciał na tvp1, ale mnie wtedy chyba jeszcze na świecie nie było.. albo byłam za mała ;-)
tak serial jest naprawde super, szczegolnie ze ciagle cos sie w nim dzieje. Niestety nie zawsze mam okazje go ogladac, ale sledze wszystkie odcinki w internecie i czytajac regularnie Świat seriali.
Tak, na youtubie jest dużo odcinków Czarodziejek oczywiście po angielsku, ale jak ktoś nie za bardzo rozumie to może sobie ściągnąć napisy z hataka;)
super serial to fakt choć teraz jestem studentką i studiuje zaocznie również staram sie śledzić i wypowiadać na każdy docinek serialu. po części też oglądam w Youtubie a po części ściągam. Martwi mnie tylko to że Polsat może nagle zaprzestać puszczać tego serialu tak jak to było z Buffy jest 8 sezonów a ja nie wiem czy były w Polsacie puszczone z 4. zwłaszcza że teraz będzie 7 odcinek sezonu 4 a koniec sezonu wyliczyłam na przyszły rok na Luty może marzec. No i jeszcze Polsat nic nie mówi czy kupił kolejny sezon czy nie. wiec martwie sie przyszłością Charmed w naszej telewizji