PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=40163}

Czarodziejki

Charmed
1998 - 2006
6,9 51 tys. ocen
6,9 10 1 51410
6,2 10 krytyków
Czarodziejki
powrót do forum serialu Czarodziejki

Pierwszy raz miałam okazję zobaczyć ten serial parę lat temu, w TVP1. Chodzi mi tutaj o pierwszy sezon. Zobaczyłam pozycję w programie tv i pomyślałam, że może to być ciekawe. Pozniej minelo pare lat i serial zaczal nadawac polsat, z czego sie niezmiernie ucieszylam. Ogladam go z wielka przyjemnoscia i zaciekawieniem mimo,że mam swoje latka :P

Olenka_20

Tak, to fajny serial. Rzeczywiście kiedyś leciał na tvp1, ale mnie wtedy chyba jeszcze na świecie nie było.. albo byłam za mała ;-)

ocenił(a) serial na 10
Olenka_20

tak serial jest naprawde super, szczegolnie ze ciagle cos sie w nim dzieje. Niestety nie zawsze mam okazje go ogladac, ale sledze wszystkie odcinki w internecie i czytajac regularnie Świat seriali.

molcia1990

Hej molcia1990, na jakich stronach w internecie to oglądasz?

ocenił(a) serial na 10
Olenka_20

Ja tez kiedys ogladalam na tvp1.Byly wtedy emitowane do 3 sesonu.

ocenił(a) serial na 10
monia_4_16

na youtubie też można. nawet całkiem niezła jakość :)

ocenił(a) serial na 10
mr__intaco

Tak, na youtubie jest dużo odcinków Czarodziejek oczywiście po angielsku, ale jak ktoś nie za bardzo rozumie to może sobie ściągnąć napisy z hataka;)

ocenił(a) serial na 9
milus_2

super serial to fakt choć teraz jestem studentką i studiuje zaocznie również staram sie śledzić i wypowiadać na każdy docinek serialu. po części też oglądam w Youtubie a po części ściągam. Martwi mnie tylko to że Polsat może nagle zaprzestać puszczać tego serialu tak jak to było z Buffy jest 8 sezonów a ja nie wiem czy były w Polsacie puszczone z 4. zwłaszcza że teraz będzie 7 odcinek sezonu 4 a koniec sezonu wyliczyłam na przyszły rok na Luty może marzec. No i jeszcze Polsat nic nie mówi czy kupił kolejny sezon czy nie. wiec martwie sie przyszłością Charmed w naszej telewizji