W związku z tym, że nikt nie jest pewien czy będzie puszczony 8 sezon na polsacie. Wraz z innymi osobami postanowiliśmy napisać petycje do polsatu na tym temacie oraz na stronie petycje.pl. mam nadzieje że wiele osób się zgłosi... A więc kto chcę wciąż oglądać czarodziejki?
Ja odrazu mówie że jestem jak najbardziej "za"
Ja również jestem 'za'...niewyobrażam sobie by Polsat nie puścił 8 sezonu...oszalała bym
pozdrawiam :)))))))))
Ja także!!!! ZAWSZE czekam na sobotę jak na zbawienie, NIE MOGĄ NAM TEGO ZROBIĆ!!!
Mi to rybka, i tak mam wszytskie sezony, ale mogę się podpisać pod petycją :) Dla większego dobra.
a który sezon jest teraz wyświetlany na polsacie? (pytam, bo nie oglądam tej stacji tv), oglądam czarodziejki na SiFi Channel i tam od poniedziałku zaczyna się 7 sezon, który myślałam, że jest ostatni... bo tyle było w USA, czy aż tak bardzo jestem do tyłu z informacjami? ;)
a który sezon jest teraz wyświetlany na polsacie? (pytam, bo nie oglądam tej stacji tv), oglądam czarodziejki na SiFi Channel i tam od poniedziałku zaczyna się 7 sezon, który myślałam, że jest ostatni... bo tyle było w USA, czy aż tak bardzo jestem do tyłu z informacjami? ;)
Przecież to nie logiczne. Polsat puści 7 sezonów, a ostatniego nie? Odbiło im czy coś? Jak powstanie petycja podpisze