a już się ucieszyłam że w niedziele będę czarodziejki a tu kurcze jakieś witch będą puszczać a nie prawdziwe czarodziejki jestem załamana
taaak to o 6 rano tak?? ;D w niedzielę co kiedyś puszczali czarodziejki raz specjalnie nastawiłam budzik i obudziłam się o tej godzinie specjalnie dla Charmed! i co? jakąś bajkę puścili ;D
Kurcze,ale to dobre by było w niedzielę rano,bo np.ja nie mam możliwości oglądać tych powtórek w wakacje(nie mam wakacji:/ )
też mnie to zbulwersowało, ale dzieje się tak, ponieważ na Polsacie lecą dwa rodzaje "Czarodziejek" Noszą nawet ten sam tytuł i trwają tyle samo. Ale... Jedne to Czarodziejki Witch. Nie żebym miała coś do tej bajki - ależ skąd! - mimo tego powinni inaczej je nazwać. Porażka czy masakra? Zadecydujcie sami.
no i powinni je WITCH nazwać moim zdaniem by było lepiej albo CZARODZIEJKI WITCH bo pamiętam że obudziłam się wtedy o tej 6 i byłam niesamowicie wściekła!!! :)))
ja juz wiem od ponad pol roku ;p tez myslalem ze to charmed a to bylo witch kiedys te bajke lubilem jak bylem maly
ja się odrazu skapnełam, bo w mojej telegazecie (bo w kazdej pisze inaczej) pisało: 'Czarodziejki-serial animowany' i odrazu wiedziałam, że to witch bo Charmed nie są animowane :D pozdrawiam ;*
Ok, dzięki, ale jak widać pisałam to przed godziną pierwszą w nocy, więc byłam zakręcona ;) Ale dzięki ;) Ważne jest, aby wytykac błędy, bo na drugi raz będę pamiętać :*