Mam nowinę. Napisałam w sobotę maila do Polsatu (nawet nie łudziłam się, że dostanę odpowiedź, wooow!), i mi jakaś pani Smolińska, o ile się nie mylę, z tejże stacji napisała:
Pana prośba została przekazana do działu planującego naszą ramówkę programową.Proszę nie tracić nadziei i śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska
o wow...nie no to wielce szanowny polsat się wysilił :P Zobaczymy zobaczymy co będzie w sobotę. Według mnie powinny być w ogóle dwa odcinki :P
pozdrawiam
sry ale macie złudne nadzieje. ja pisałam o nich z miesiąc temu byh dali 2 odcinki. wiele osob tez pisało. i nic. nie ma co sie ludzicx
Właśnie poza tym dla mnie to trochę naiwne,nie każdy siedzi cały Bozy dzien przed telewizorem i wiele osób nie miałoby czasu oglądac 2 odcinków.ja wolę jeden na który czekam cały tydzien.Tak jest lepiej
WoW... Odpisali ci? Pełen szok. Ja tyle już razy pisałam do POLSATU i NIGDY mi nie odpisali... Miejmy nadzieję, że takie akcje jak w ostatnią sobotę nie będą się powtarzać zbyt często...
jestem pewna że nie podwoją odcinków. a dlaczego? bo nie mają pewnie 5 sezonu kupionego.no bo gdyby mieli to by 2 odcinki dawali.
ehh wiesz możliwe to jest w sumie :/ Puszczali 'Skazanego..' po jednym odcinu i praktycznie w roku się nie zamknęli, a teraz po dwa i już się sezon kończy. A odcinków Czarodziejek jest jakby nie patrzeć dużo więcej. Można by spróbować i znów napisać do Polsatu czy mają zamiar puszczać kolejne sezony. Czy odpiszą to już inna sprawa, ale wychodzę z założenia, że jak się nie spróbuje to się nie będzie miało
A skad wiesz ze nie maja 5 sezonu kupionego jakos mieli wczesniej kolejne sezony i nie puszczali po 2 odcinki.I nie rozumiem po co chcecie te 2 odcinki lepiej jest puszczac po jednym.Pomyslcie troche bo watpie czy kazdy by mial czas po 2 odcinki ogladac chyba ze nie macie wlasnego zycia i tylko tv zyjecie... :/
Jeśli ktoś jest zapatrzony w Czarodziejki, to znajdzie czas na 2 odcinki. A jak nie, to sobie nagra i obejrzy później.
Tylko nie uwazacie ze lepiej zeby Czarodziejki byly jeszcze przez te 2 lata?po co puszczac po 2 odcinki czy to az tak wazne?ja np.nie mialabym na czym nagrac...I napewno nie puszcza 2 odcinkow bo Czarodziejki tzw.zapychacz czasu i leci w ciagu dnia a nie tj.np.skazany czy lost ktore leca w porze najwiekszej ogladalnosci...
isia,moze ty mozesz nagrac ale niektórzy (np. ja) nie mają CZYM
i gdyby puszczali po 2 odcinki to pewnie wiekszosc bym przegapiala
nie mysl tylko o sobie;/
Akurat odniosłam się tutaj do tego co napisała wcześniej Nina -że nie będzie miała czasu nagrać.
Jeśli Ci (mówie tu ogólnie) bardzo zależy na tym serialu, to znajdziesz czas na obejrzenie 2 odcinków albo jeżeli nie masz jak nagrać, to możesz poprosić kogoś znajomego, nie wiem..
Nieważne już.. I nie naskakuj na mnie z łaski swojej. Dziękuję.
Ale nie rozumię czemu naskakujesz na mnie. Nie mówię, że te dwa odcinnki mają być już teraz, bo zdaję sobie sprawę, że nie wszyscy dyponują czasem 2x45 minut. Ja również mam sporo nauki, więc wiem co to oznacza. Issia zaproponowała żeby można było sobie te odcinki nagrać. To jest jej zdanie i nie wszyscy muszą się z nim zgadzać. Po to zakładane są te tamaty, żeby można było sobie podyskutować o różnych sprawach, opcjach i co by było fajnie a co nie. Ale nie oznacza to że nasze rozmowy będą wprowadzane w życie. Dlatego nie reagujcie na każdy napisany post lub komentarz w taki 'ostry' sposób
Jak ktoś ma magnetowid, to problem rozwiązany, bo chyba tylko jakieś model sprzed 60 lat nie maja funkcji programowania, ustawianie nagraj o tej do tej.
Gożej jak ktoś nie ma.. ale taki sprzęt przecież nie jest drogi
Isiaa ja nie napisałam ze nie mam czasu nagrac tylko ze nie mam na czym...Moze dla ciebie charmed to jest cos takiego ze moglabys rzucic wszystko i ogladac 2 odcinki ale wiekszosc nie jest az tak fanatycznymi fanami zeby rzucac inne wazne rzeczy dla charmed. Przez to ogladalnosc moze spasc bo wiekszosc traktuje Charmed jak po prostu fajny serial nic wiecej
Matko, może źle przeczytałam. Takie to straszne? ;)
I jeśli czytalaś od początku ten temat, to możesz zauważyć, że wysłałam do polsatu maila z pytaniem o odcinek z 10.11. a nie z prośbą o 2 odcinki.
Jeśli jest jeszcze jakiś problem, to możemy porozmawiać gdzie indziej (gg? mam swój nr w profilu). Bo tu poruszonym wątkiem jest odcinek z poprzedniego weekendu. I mail z pytaniem czy będzie kiedykolwiek wyemitują ten odcinek.