PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=702252}

Daredevil

2015 - 2018
7,9 74 tys. ocen
7,9 10 1 74207
7,6 26 krytyków
Daredevil
powrót do forum serialu Daredevil

Punisher

ocenił(a) serial na 5

Daredevil to superbohater dla dzieci każdy wie że to nie możliwe. I ta jego motywacja że katolik i nie będzie zabijał skoro jest katolikiem to dlaczego bzyka się z kobietą bez ślubu. Jakoś nie przekonał mnie do swoich racji. The Punisher on jest prawdziwy, realistyczny jak na marvela ale dobrze że doczekał się swojego serialu. 2 s Daredevila obejrzałem tylko ze względu na Punishera.

Armor_2

1. "Daredevil to superbohater dla dzieci" Dlaczego?
2. "każdy wie że to nie możliwe" Co jest niemożliwe? Posiadanie super mocy? No raczej, to w końcu komiks
3. "Katolik i nie będzie zabijał" Batman też nie jest katolikiem, a mimo to nie zabija, to granica której większość superbohaterów stara się nie przekraczać, co w tym dziwnego?
4. "Skoro jest katolikiem to dlaczego bzyka się z kobietą bez ślubu" Wiara w Boga nie powoduje że człowiek automatycznie staje się święty. Człowiek wierzący stara się dążyć do pewnego ideału, ale jest tylko człowiekiem ze wszystkimi swoimi wadami. To raz, a dwa że Amerykanie ogólnie mają dość luźny "stosunek" :P do seksu przed ślubem.
5. "Jakoś nie przekonał mnie do swoich racji." A mnie przekonał i czekam z niecierpliwością na 3 sezon
6. "The Punisher on jest prawdziwy, realistyczny jak na marvela" Tu się zgadzam
7. "dobrze że doczekał się swojego serialu" A tutaj trochę mniej bo pierwsza część sezonu dłużyła mi się strasznie, jakieś nudne wątki weteranów itp. Skróciłbym 1 sezon o połowę
8. "2 s Daredevila obejrzałem tylko ze względu na Punishera" Tu też rozumiem. Frank kradł Murdockowi serial.

hornet

w punkcie drugim miałem na myśli serial na podstawie komiksu oczywiście